Cel puțin șase persoane au fost înjunghiate joi, una dintre ele mortal, în fața unui cazinou din Las Vegas, a declarat poliția orașului, relatează Reuters.

Atacul, care a avut loc într-o zonă cunoscută pentru cazinourile de lux, a fost anunțat cu puțin timp înainte de prânz, ora locală, de Departamentul de Poliție Metropolitană Las Vegas pe Twitter.

Nu au fost disponibile imediat detalii oficiale despre circumstanțele atacului. Rapoartele din presa locală au citat spectatorii spunând că oameni au fost înjunghiați în mai multe locații și că unele dintre victime ar fi putut fi animatoare din Las Vegas care fac fotografii cu turiștii.

Poliția a spus că ofițerii care au răspuns la atacul cu mai multe victime în fața unui cazinou au găsit cel puțin șase victime, dintre care una a fost declarată decedată la fața locului.

„Alte victime sunt transportate la spitale din zonă, dar nu se știe gravitatea rănilor”, a spus poliția într-un al doilea mesaj pe Twitter, adăugând că un suspect a fost arestat.