O mașină de poliție a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată, după ce un om al legii a parcat pe șinele de tren vehiculul în care se afla o femeie reținută anterior, aceasta fiind încătușată pe bancheta din spate, relatează Metro.

Mașină de poliție din SUAFoto: © Zhukovsky | Dreamstime.com

Polițiștii din Platteville, Colorado, care au reținut o tânără de 20 de ani pentru că ar fi avut un comportament furios la în timp ce era la volan, au lăsat mașina parcată pe calea ferată, cu femeia închisă în interior, după ce opriseră suspecta în trafic.

În imaginile surprinse de camerele de corp și de bord, publicate recent, se observă cum în timpul incidentului, care a avut loc la jumătatea lunii septembrie, polițiștii ce se află în apropierea mașinii de poliție par să își dea seama că se apropie un tren care claxona insistent.

Unul dintre ofițeri poate fi auzit gâfâind în timp ce trenul se apropie, înainte de a striga la colegul său să stea deoparte.

La aproximativ 20 de secunde după ce polițiștii s-au ferit și trenul a lovit mașina, un ofițer a început apoi să întrebe în mod repetat dacă suspecta se afla în mașină, iar colegul îi spune aparent speriat că se afla în interior.

Femeia a suferit multiple fracturi și un traumatism cranian, dar și-a amintit firul poveștii, a precizat avocatul său.

Acesta a spus că tânăra a încercat să îi avertizeze pe polițiști că se apropie un tren în viteză, însă era încătușată și nu a putut să deschidă portiera mașinii.

Femeia rănită în urma accidentului nu va fi cercetată pentru fapta pentru care fusese reținută, în timp ce polițiștii vor investiga accidentul de pe calea ferată.

Sursă foto articol © Zhukovsky | Dreamstime.com