Pe rețelele de socializare au apărut clipuri cu premierul finlandez dansând și petrecând la un eveniment privat la care pare că s-a consumat mult alcool, noile imagini confirmând imaginea de politician neconvențional a Sannei Marin.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ținutele Sannei Marin și postările de pe Instagram au făcut ca unele voci să spună recent că ea este cel mai cool premier din Europa.

Noile clipuri apărute o arată cum bea alături de un grup de prieteni și cântă și dansează pe melodii ale rapperului finlandez Petri Nygård și ale cântărețului pop Antti Tuisku, notează The Independent

În clipuri, petrecăreții cântă, se îmbrățișează și dansează împreună, se aud înjurături și se văd pahare cu băuturi.

Ziarul finlandez Iltalehti spune că printre personalitățile văzute în imagini alături de Sanna Marin se numără artista Alma și sora sa Anna, fotografa și influencerița Janita Autio, prezentatoarea Tinni Wikström, prezentatoarea radio Karoliina Tuominen, stilistul Vesa Silver și deputatul Ilmari Nurminen.

Iltalehti notează că nu se poate spune cu certitudine când și unde au fost filmate imaginile, dar se pare că au fost realizate într-un apartament privat.