Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, cunoscută pentru rolurile din producţiile "Gracie's Choice" şi "Vanished", a fost spitalizată și se află în stare gravă după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o locuinţă din Los Angeles care ulterior a luat foc, informează sâmbătă DPA/TCA.

Masina in care se afla Anne HecheFoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Departamentul de Pompieri din Los Angeles (LAFD) a raportat un accident de maşină pe South Walgrove Avenue, în a doua parte a dimineţii de vineri. Potrivit unei postări de pe contul oficial de Twitter al departamentului de pompieri, o persoană grav rănită a fost salvată şi spitalizată.

Cincizeci şi nouă de pompieri au sosit la faţa locului şi au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge incendiul, se arată în postarea de pe Twitter.

LAFD a indicat pe site-ul său că o "o femeie adultă găsită în interiorul vehiculului" a fost transportată la un "spital din apropiere de către paramedicii LAFD, în stare gravă". Nu au fost raportate alte persoane rănite.

Departamentul nu a menţionat numele lui Heche, însă site-ul specializat în ştiri despre celebrităţi TMZ a relatat că martorii au văzut-o pe Heche conducând în cartierul lor un autoturism Mini Cooper de culoare albastră.

Alături de imagini video şi de fotografii de la faţa locului, site-ul a relatat că Heche ar fi intrat mai întâi într-un garaj al unei clădiri de apartamente. Înainte ca locuitorii să apuce să o ajute să iasă din maşină, ea a dat cu spatele şi a plecat, potrivit TMZ. La scurt timp după aceea, se pare că Heche s-a izbit cu maşina de o casă din apropiere şi a declanşat un incendiu în Mar Vista, un cartier din partea vestică a oraşului Los Angeles.

O fotografie postată de TMZ o înfăţişează pe Heche pe scaunul şoferului unui autoturism Mini Cooper, iar o înregistrare video a surprins momentul în care persoana aflată la volan este salvată după accident şi urcată într-o ambulanţă. În imagini, persoana respectivă era acoperită în timp ce se afla pe targă.

Un reprezentant al actriţei Anne Heche a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect la momentul la care a fost contactat de Los Angeles Times.(sursa: Agerpres)