Un incendiu a izbucnit miercuri la cel mai mare depozit al magazinului rusesc online Ozon, potrivit TASS și Interfax, care citează serviciile de urgență din Rusia. Focul a cuprins o suprafață de 35.000 de metri pătrați dintr-un total de 40.000.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE: Unsprezece persoane au fost rănite în incendiul major produs la depozitul Ozon, a declarat pentru TASS Direcția Regiunii Moscova a Ministerului Situațiilor de Urgență al Federației Ruse.

-------

Incendiul la cel mai mare depozit al companiei Ozon, care se ocupă de comerț online, din satul Petrovskoye, regiunea Moscova, a cuprins aproape toată suprafața clădirii, în timp ce peste o mie de oameni au fost evacuați, au anunțat serviciile de urgență citate de agenția rusă de presă TASS.

Imagini cu fumul de la uriașul incendiu au apărut pe rețelele de socializare, în special pe canale ale ucrainenilor, care spun că depozitul „s-a autodistrus”.

Fumul s-a putut observa și de la bordul unui avion care a zburat prin zonă.

Ministerul pentru Situații de Urgență a precizat că nu a fost rănită nicio persoană și că pompierii se ocupă de stingerea incendiului.

În înregistrările video de pe rețelele de socializare, postate de martorii oculari, se observă cum acoperișul și un perete al depozitului s-au prăbușit.