Prostituata cunoscuta sub numele de "Kristen", care a fost implicata in scandalul sexual ce a dus la demisia guvernatorului de New York, Eliot Spitzer, a fost identificata de catre ziaristii de la New York Times. Potrivit documentelor citate de jurnalisti, femeia se numeste Ashley Alexandra Dupre, are 22 de ani si este originara din New Jersey.

Ashley Dupre
Foto: Associated Press

Dupre a fost angajata a Emperors Club VIP, despre care anchetatorii sustin ca era o retea de prostituate de lux care solicita 5.500 de dolari pe ora pentru serviciile oferite.

In urma dezvaluirilor potrivit carora a apelat la serviciile prostituatei intr-o deplasare facuta in februarie la Washington, Eliot Spitzer si-a prezentat miercuri demisia din postul de guvernator al statului New York. Demisia sa va deveni efectiva incepand de luni, 17 martie, cand postul va fi preluat de David A. Paterson.

Dupre s-a limitat sa declarare pentru New York Times ca "nu doreste sa fie privita ca un monstru" si ca "aproape nu a dormit de cand cazul a devenit public".

Ashley Dupre
Foto: Associated Press

Pe pagina sa MySpace, Dupre afirma ca a plecat de-acasa la 17 ani pentru "a-si incepe odiseea la New York", parasind o "familie saraca si abuziva". Ea marturiseste ca a recurs la droguri, "a fost falita si fara adapost", insa "a supravietuit prin fortele proprii".

Dupre sustine ca s-a mutat in Manhattan pentru a urma o cariera muzicala.

Ashley Dupre
Foto: Associated Press