O dezbatere în direct între cei doi candidaţi rămași în cursa pentru Downing Street, Liz Truss şi Rishi Sunak, s-a oprit brusc, marţi seară, când s-a auzit o bubuitură puternică în studio, relatează News.ro citând Reuters. Redactorul politic al Talk TV, Kate McCann, a leşinat în direct, însă starea sa de sănătate este bună, potrivit The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dezbaterea, care a fost găzduită de Talk TV şi cotidianul The Sun şi transmisă în direct, a fost întreruptă după o bubuitură puternică, iar ministrul de Externe Liz Truss a părut vizibil îngrijorată.

„O, Doamne”, a reacționat şefa diplomaţiei britanice, Liz Truss.

A existat „o problemă medicală, nu este o problemă de securitate şi candidaţii sunt bine”, a declarat ulterior o purtătoare de cuvânt a News UK, potrivit unui reporter al cotidianului The Sun.

„Kate McCann a leşinat în timpul emisiei în seara aceasta (n.r. marţi) şi, deşi este bine, sfatul medicilor a fost să nu continuăm dezbaterea. Ne cerem scuze telespectatorilor şi ascultătorilor noştri”, se menţionează într-un mesaj pe contul de Twitter al Talk TV.