Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Nevada, la aproape două decenii după prima lor relaţie extrem de mediatizată atunci. Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi în acte Jennifer Affleck, potrivit BFM TV., citată de news.ro.

Ben Affleck și Jennifer LopezFoto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Cea care este şi femeie de afaceri, cu o linie de cosmetice şi parfumuri ce-i poartă numele, a anunţat în aprilie logodna cu actorul într-un scurt videoclip. Vizibil emoţionată, ea admiră un inel cu piatră verde.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru "Gigli" şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni.

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din "Argo" sau "Gone Girl", a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.