Un bărbat din Marea Britanie a fost găsit mort într-o cameră de hotel din oraşul italian Florenţa, alături de o femeie grav rănită, despre care se crede că este partenera sa, relatează The Guardian.

Florența, ItaliaFoto: Hotnews

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit sâmbătă dimineaţa la hotelul de patru stele Continentale, de lângă podul Ponte Vecchio, după ce personalul a alertat poliţia, scrie news.ro.

Acesta ar fi ajuns vineri seara în oraş, capitala regiunii Toscana, însoţit de o femeie, în vârstă de 43 de ani, care a fost găsită în aceeaşi cameră.

Se crede că femeia este partenera sa şi este tratată la spitalul Careggi din oraş.Poliţia locală şi criminaliştii au făcut cercetări, sâmbătă, la hotel.

Personalul hotelului nu a putut oferi alte informaţii despre incident atunci când a fost contactat de agenţia de presă britanică PA Media.

”Ţinem legătura cu poliţia italiană în urma morţii unui britanic la Florenţa”, a declarat un purtător de cuvânt al Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth şi Dezvoltare din Marea Britanie.