Youber-ul Technoblade, celebru pentru clipurile dedicate jocului Minecraft, a murit la vârsta de 23 de ani, a spus familia sa într-un videoclip emoționant de adio postat în numele său, potrivit BBC.

Minecraft jucat pe XboxFoto: Hotnews

Videoclipul, intitulat „so long, nerds" (la revedere, tocilarilor) și postat pentru cei 11 milioane de urmăritori ai săi de pe Youtube, îl arată pe tatăl său spunând că a fost "cel mai uimitor copil pe care cineva și l-ar putea dori vreodată".

Technoblade a devenit celebru prin transmisiuni livestreame și prin clipuri în care se juca Minecraft, unele adunând zeci de milioane de vizualizări. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.

Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începea astfel „Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitați la asta. Sunt mort".

În continuare, el a dezvăluit că numele său real era de fapt Alex, amintindu-și de momentul în care le-a făcut glume telespectatorilor, făcându-i să creadă că îl cheamă Dave.

"Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați susținut conținutul de-a lungul anilor. Dacă aș mai avea încă o sută de vieți, cred că aș alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiți ani din viața mea", a spus el în emoționantul mesaj.

În doar 10 ore, clipul „so long, nerds”, a adunat 15 milioane de vizualizări.

(foto articol: © Seanlockephotography | Dreamstime.com)