Șapte persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbușit în Italia, a declarat sâmbătă un guvernator regional la două zile după ce aeronava a dispărut de pe radar, relatează Reuters.

pompieri in ItaliaFoto: Riccardo Fabi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

UPDATE Salvatorii au găsit cadavrele a șapte persoane decedate

"Salvatorii i-au găsit morți pe cei șapte pasageri din elicopter, patru de naționalitate turcă și doi de naționalitate libaneză, care se aflau într-o călătorie de afaceri în Italia. La fel și pe pilotul italian", a spus prefectul din orașul Modena într-un comunicat.

Anterior oficialii au spus că au fost găsite doar cadavrele a cinci pasageri, iar alte două persoane erau date dispărute.

Eugenio Giani, guvernatorul regiunii Toscana, a scris pe Facebook că elicopterul s-a prăbușit într-o zonă de munte la granița dintre Toscana și regiunea Emilia Romagna. Cadavrele celor cinci persoane decedate au fost găsite sâmbătă.

Elicopterul a decolat joi din Lucca în Toscana și se îndrepta spre orașul nordic Treviso când a dispărut de pe radar din cauza vremii ​​deasupra unei zone deluroase și împădurite.

La bordul elicopterului se aflau șapte persoane, inclusiv patru oameni de afaceri turci care lucrau pentru Eczacibasi Consumer Products, o subsidiară a grupului industrial turc Eczacibasi ECZYT.IS. Aceștia au participat la un târg din Italia, a spus compania într-un comunicat.