O femeie din SUA a rămas șocată după ce și-a căutat cu disperare iubitul dispărut, a descoperit că acesta era căsătorit și avea trei copii, scrie nzherald.co.nz. Rachel Waters locuiește în prezent în Shenzhen, China, unde și-a întâlnit partenerul, britanicul Paul McGee.

ShenzhenFoto: Wikipedia

Ea a rămas cu inima zdrobită când McGee s-a întors în Marea Britanie pentru o vizită acasă și n-a mai revenit niciodată, deși îi promisese că o va face.

La șase săptămâni după ce a plecat, Rachel Waters a apelat la internet pentru ajutor, scriind într-un grup de pe Facebook din orașul natal al bărbatului, Norwich, despre situația ei.

Pe lângă postare, ea a distribuit și o fotografie cu ea și McGee făcută în China, scriind că este „îngrijorată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău bărbatului”.

În postare, spunea: „Am o întrebare mai neobișnuită. Iubitul meu este Paul McGee și locuim în Shenzhen, China. S-a dus acasă [Norwich] la începutul lunii aprilie și ar fi trebuit să se întoarcă în China până acum. Cu toate acestea, nu am mai auzit de el și mă tem că s-ar fi putut întâmpla ceva. Dacă știe cineva ceva, vă rog să mă contactați."

Un prieten al soției lui McGee a văzut postarea și i-a dezvăluit acesteia că prietenul ei era căsătorit și avea 3 copii. Și se pare că are și o altă iubită în China.

Rețelele de socializare au explodat în sprijinul Rachelei Waters, mulți declarând că „merită ceva mai bun”. Alții nu aveau prea multă empatie, susținând că ar fi trebuit să își verifice mai bine iubitul.