Justin Bieber și-a anulat o serie de spectacole din ultimul său turneu, după ce un virus i-a paralizat jumătate de față.

Justin Bieber, paralizie facialaFoto: YouTube

Starul pop canadian a spus că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt și că ar fi vorba de un caz „destul de grav” .Tânărul de 28 de ani a anulat spectacolele din Toronto, Washington DC și New York.

„După cum puteți vedea, un ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc cu o parte a feței.” În videoclipul de trei minute postat pe Instagram, el încearcă să zâmbească, să clipească și să-și miște fața, dar fața nu reacționează. El a spus că a făcut exerciții pentru a se recupera.

Ultimul album al lui Bieber, Justice, lansat în martie 2021, a ajuns pe locul al doilea în topurile albumelor din Marea Britanie. Etapa din America de Nord a turneului său mondial se va încheia în iulie.

„Deci, pentru cei care sunt frustrați de anulările spectacolelor mele, le spun că e evident că nu pot să susțin”, a spus el. „Acest lucru este destul de grav, după cum puteți vedea.”

„Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o las mai moale.

„Sper că înțelegeți și voi folosi acest timp pentru a mă odihni și relaxa, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac.

„Nu știm cât timp va dura, dar am speranță și încredere în Dumnezeu. Știu că totul are un motiv”