Trei persoane au fost ucise joi într-un atac armat la o fabrică din Maryland, în estul Statelor Unite, a anunţat poliţia, relatează DPA și Agerpres.

hn_6635794964717170580Foto: Reuters

O a patra persoană de la fabrică a fost rănită în atac, în timp ce un poliţist a fost rănit într-un schimb de focuri cu atacatorul, a anunţat biroul şerifului local.

"Suspectul nu mai reprezintă o ameninţare pentru comunitate", a anunţat biroul şerifului din comitatul Washington, într-o postare pe Facebook.

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei 14:30 la fabrica Columbia Machine din Smithsburg, la circa 100 de km nord de Washington D.C. Suspectul a fugit de la faţa locului după atac şi a fost urmărit până la o intersecţie de către un ofiţer al poliţiei statale din Maryland.

"A avut loc un schimb de focuri între suspect şi poliţist", a precizat biroul şerifului.

"Amândoi au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a mai spus el. "Am deschis o anchetă după atacul armat din Smithsburg, iar biroul nostru este în contact cu oficialii de pe teren", a declarat, într-un mesaj pe Twitter, congresmanul David Trone, a cărui circumscripţie include Smithsburg.