Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică luni o nouă fotografie care o înfăţişează pe fiica lor, Lilibet, sărbătorind prima aniversare, weekendul trecut, la un picnic, relatează marţi Reuters citată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt.

Un punct culminant al întâlnirii intime de la Frogmore Cottage din Windsor a fost un tort realizat de cofetarul american Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru ducele şi ducesa de Sussex în 2018.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry.

Familia, care locuieşte în Montecito, California, s-a aflat în Marea Britanie săptămâna trecută.

Regina Elizabeth şi-a cunoscut strănepoata pentru prima dată săptămâna trecută, când Harry şi Meghan s-au întors la Londra pentru sărbătorile jubileului împreună cu fiica şi fiul lor Archie.