Vladislav Avaev, fost vicepreședinte al Gazprombank, a fost găsit mort într-un apartament din Moscova alături de soția și fiica sa minoră, relatează TASS.

Politia rusaFoto: Alexander Blinov / Alamy / Profimedia Images

„Conform versiunii preliminare, Avaev și-a ucis soția și fiica și s-a sinucis”, a declarat o sursă apropiată de anchetă pentru TASS, una dintre agențiile de presă ale statului rus, adăugând că mobilul crimei ar putea fi o dispută familială.

Presa rusă a scris anterior că trei persoane, inclusiv o fată, au fost găsite ucise într-un bloc de apartamente de pe strada Universitetsky Prospekt din Moscova și că procurorii au deschis un dosar penal pentru omor.

Iulia Ivanova, purtătoarea de cuvânt a Comitetului de investigații de la Moscova, a declarat pentru TASS că o rudă a descoperit cadavrele celor 3 după ce a aflat de la șoferul și bona familiei că aceștia nu puteau să dea de Azaev sau soția sa la telefon și că nu puteau să intre în apartament.

Gazprombank este a treia cea mai mare bancă din Rusia și cea prin care Kremlinul cere efectuarea plăților pentru exporturile de petrol și gaze naturale rusești.