Un nou atac armat a făcut joi seară cel puțin doi morți și mai mulți răniți în centrul metropolei israeliene Tel Aviv, unde martorii au raportat scene de haos, potrivit AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Magen David Adom, echivalentul Crucii Roșii Israeliene, a declarat într-un mesaj scurt că a tratat mai multe persoane rănite, dintre care unele sunt în stare critică și au fost transferate la Spitalul Ichilov.

Dar la scurt timp după, spitalul a raportat doi morți și opt răniți în atac, al doilea în nouă zile în zona Tel Aviv și al patrulea în mai puțin de trei săptămâni în Israel.

Joi seară, martorii aflați la fața locului au declarat pentru AFP că au auzit împușcături și au văzut scene de haos în centrul orașului Tel Aviv, unde poliția israeliană a declarat că au fost dislocate mai multe forțe de ordine.

„Este o atmosferă de război, soldaţi şi poliţie peste tot... au percheziţionat restaurantul, oamenii plâng şi aleargă în toate direcţiile”, a declarat pentru AFP Binyamin Blum, care lucrează într-un restaurant din apropiere, de la locul atacului.