​Trei femei au fost inculpate pentru că ar fi bătut cu pumnii un ofițer de securitate al unei companii aeriene care a încercat să le împiedice să se îmbarce pe zborul Delta Air Lines către Puerto Rico, scrie stuff.co.nz. Jordan Nixon (21 de ani), Janessa Torres (21 de ani), și Johara Zavala (44 ani), toate din Long Island, au fost trimise în judecată , unde au pledat nevinovat. Ele au fost eliberate după ce au achitat o cauțiune de 25.000 de dolari.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit rechizitoriului, presupusul incident a avut loc pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy, unde cele trei femei erau programate să plece într-un zbor spre Puerto Rico, dar se comportau ciudat, iar una dintre ele părea să fie „vizibil dezorientată şi posibil în stare de ebrietate” când se apropia de zona de îmbarcare, au spus procurorii. De asemenea, o altă femeie a refuzat să poarte masca în mod corespunzător.

Într-un dosar separat al aceluiași cazi, procurorii au spus că femeile fuseseră programate să plece cu un zbor anterior, la ora 8.10, zbor care a fost reprogramat pentru ora 12.55. Procurorii susțin că imaginile de pe camerele de supraveghere dar și chitanțele de la barurile și restaurantele din aeroport au arătat că femeile au comandat aproximativ nouă tipuri de băuturi alcoolice. Când una dintre ele s-a apropiat de poarta de îmbarcare, ținea în mână o ceașcă umplută cu o băutură portocalie care mirosea a alcool, potrivit documentelor instanței.

Agentul de la poartă a raportat echipajului de zbor comportamentul femeilor, iar căpitanul zborului și un alt membru al echipajului au stabilit că cele 3 femei nu ar trebui să aibă voie să urce în avion.

După ce un ofițer de securitate le-a cerut acestora să părăsească aeroportul, acestea nu doar că au refuzat, dar au început să țipe și să înjure, iar la final să-i care pumni ofițerului de securitate.