Cunoscuta cântăreață Sinéad O'Connor a fost internată în spital, la o săptămână după ce fiul ei de 17 ani a fost găsit mort, notează CNN. Cântăreața și-a anunțat fanii joi seară că se îndreaptă spre spital pentru a primi ajutor, mesajul venind după o serie de postări tulburătoare pe Twitter, în care spunea că vrea să își ia viața.

Sinead O'Connor mergand la funeraliile fiului eiFoto: Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ceea ce ating, distrug. Am rămas doar pentru el. Iar acum el nu mai este", a scris ea pe un cont de Twitter neverificat, dar legat de contul ei oficial.

O'Connor - care în trecut a vorbit deschis despre propriile probleme psihice și gânduri suicidare - a continuat spunând că se simte "pierdută" și că se învinovățește pentru moartea fiului ei adolescent.

Mamă a patru copii, ea a revenit pe Twitter o oră mai târziu, cerându-și scuze pentru postările sale alarmante și asigurându-și fanii că a cerut asistență medicală.

"Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum în drum spre spital. Îmi pare rău că am îngrijorat pe toată lumea", a postat ea, adăugând: "Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Dar am de gând să-l găsesc pe Shane. Aceasta este doar o amânare".

Corpul lui Shane O'Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce dispăruse, potrivit firmei care se ocupă de cariera cântăreței

O'Connor i-a anunțat moartea pe Twitter, spunând că fiul ei "frumos" a "decis să pună capăt luptei sale pământești".