Descărcarea accidentală a armei unui pasager a provocat panică, sâmbătă, la Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson din Atlanta (statul Georgia, sud-estul SUA), ducând şi la întârzierea unor zboruri pentru scurt timp, relatează CNN, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul a avut loc la ora locală 13.30, la un punct de control.

În bagajul pasagerului s-a descoperit la trecerea prin aparatul de scanare „un obiect interzis”, a explicat Robert Spinden, șef al biroului regional pentru siguranță în transport.

Pasagerul respectiv a fost oprit pentru încă un control. „În timpul acestui control, pasagerul s-a precipitat către bagajul său şi a luat arma care era înăuntru, iar aceasta s-a descărcat. Pasagerul a fugit apoi cu arma către o ieşire. Am avut noroc că atunci când s-a descărcat arma nu a fost nimeni rănit grav”, a adăugat Spinden.

Trei persoane au suferit răni uşoare, însă potrivit unor surse nu din cauza gloanţelor, ci din cauza panicii de la evacuare. Cei trei răniţi sunt adulţi. Doi dintre ei au ajuns la spital.

Bărbatul căruia îi aparţine arma care s-a descărcat este Kenny Wells, în vârstă de 42 de ani. Acesta este căutat de poliţie şi vizat acum de acuzaţii de aducere a unei arme ascunse pe un aeroport, posesie de armă de foc de către un infractor condamnat, descărcarea unei arme şi neglijenţă.