Un adolescent britanic care a ucis două surori într-un parc din Londra ca parte a ceea ce el a crezut că este un pact făcut cu forțe demonice a fost condamnat la o sentință minim de 35 de ani de închisoare, anunță Reuters.

Danyal HusseinFoto: London Metropolitan Politce

Danyal Hussein, acum în vârstă de 19 ani, își luase angajamentul să ucidă femei la fiecare șase luni în schimbul unui câștig la loterie. Sentința acestuia va putea fi prelungită pe termen nedefinitv, potrivit BBC.

Adolescentul le-a înjunghiat fatal în luna iunie a anului trecut pe Bibaa Henry, 46 de ani, și Nicole Smallman, 27 de ani, într-un atac violent comis într-un parc din nord-vestul Londrei unde cele două femei celebraseră ziua de naștere a lui Henry alături de prieteni.

Hussein le-a spus anchetatorilor că a comis atacul pentru a-și onora partea unui „contract” pe care l-a încheiat cu un demon, contract pe care l-a semnat în sânge și prin care a promis să „efectueze un minim de șase sacrificii la fiecare șase luni atât timp cât sunt liber și capabil din punct de vedere fizic”.

Cele două surori au mers în parcul Fryent Park pentru a sărbători împreună cu mai mulți prieteni însă ulterior au rămas singure până târziu pentru a face fotografii.

Crimele care au șocat Marea Britanie

O ultimă fotografie tulburătoare făcută de acestea le arată întorcându-și privirea de la cameră, ofițerii crezând că imaginea a surprins momentul când acestea au fost atacate de Hussein.

„Hussein este un individ periculos, arogant și violent care de la bun început nu a arătat nicio remușcare sau acceptare a faptelor sale”, afirmă Maria Green, detectiv în cadrul Poliției Metropolitane din Londra.

„Sper că faptul că acesta va petrece mulți ani în spatele gratiilor le va oferi măcar puțină liniște familiilor lui Bibaa și Nicole”, a adăugat aceasta.

Hussein a înjunghiat-o pe Henry de opt ori în timp ce Smallman a suferit 28 de plăgi prin înjunghiere.

După ce a comis crimele adolescentul a cărat trupurile neînsuflețite până într-o zonă împădurită unde au fost descoperite în ziua următoare de prietenul lui Smallman.

Investigatorii l-au identificat pe Hussein, care locuia cu mama sa, prin petele de sânge descoperite în locul crimei. Adolescentul a fost arestat la patru săptămâni după comiterea faptei.

Detectivii cred că acesta ar fi comis și mai multe crime însă că s-a rănit la mână în timpul uciderii celor două surori.