​Un bărbat care a jefuit o biserică de lângă Milano a mărturisit poliției că a încercat să-l imite pe infractorul Assane Diop, eroul producției Netflix ”Lupin”.

Omar Sy in Lupin (imdb)Foto: Hotnews

Purtând o jachetă din piele asemănătoare cu cea purtată de protagonistul producției Netflix, tânărul de 21 de ani, a spus că a așteptat să tragă clopotele bisericii astfel încât să acopere zgomotul produs în momentul în care a spart ușa de sticlă a oratoriului.

Potrivit Guardian, el a mai povestit poliției că a studiat cu mare atenție tehnica lui Assane Diop, personajul central din Lupin, însă lucrurile nu au decurs conform planului.

După ce a pătruns în oratoriu din Monza, un orășel în apropiere de Milano, bărbatul a furat ...21 de euro din cutia milei și o sticlă de suc de portocale.

Tânărul s-a rănit la braț destul de serios, astfel încât atunci când a ajuns acasă a trebuit să sune după ajutor. Inițial, le-a spus autorităților că a fost atacat și jefuit de trei hoți pentru a-și justifica rănile.

La scurt timp însă a început să plângă în fața polițiștilor, recunoscându-și fapta. Bărbatul nu era la prima tentativă de furt.

Arsène Lupin este personajul care a stat la baza serialului Lupin, rolul fiind interpretat de Omar Sy.