Prinţesa Charlene de Monaco, transportată de urgenţă la un spital din Africa de Sud după ce i s-a făcut rău, este în stare "stabilă", a indicat vineri fundaţiasa.

Printul Albert de Monaco si printesa Charlene (sursa foto: twitter)Foto: Hotnews

Soţia prinţului Albert de Monaco, 43 de ani, originară din Africa de Sud, a fost internată miercuri seară sub pseudonim într-un spital din Durban, în Kwazulu-Natal. Ea a fost externată vineri dimineaţa.

"Alteţa Sa prinţesa Charlene de Monaco a fost transportată de urgenţă la spital cu ambulanţa în noaptea de miercuri spre joi după ce a leşinat din cauza infecţiei la ureche, nas şi gât pe care a contractat-o în mai", a explicat fundaţia într-un comunicat. "Echipa medicală a prinţesei o consultă dar a confirmat că starea ei este stabilă", scrie BFM TV.

Charlene de Monaco se află în ţară de mai multe luni pentru a se reface în urma unei infecţii. Ea a fost operată luna trecută, dar nu se cunosc multe detalii.

Prinţul Albert şi copiii lor au fost alături de prinţesă în timpul convalescenţei. "Ea a suferit mult", a declarat Chantell Wittstock, directoarea fundaţiei. Recent, presa internaţională (Hola! în Spania, dar şi Bunte în Germania sau Paris-Match în Franţa) au relansat speculaţii privind divorţul sau despărţirea cuplului princiar, zvonuri alimentate de absenţa prelungită a prinţesei Charlene. (Sursa: News.ro)