O familie obișnuită din Warwickshire, regiune din Anglia cunoscută drept ținutul lui William Shakespeare, a avut o surpriză în momentul în care s-a trezit în curtea din spate a casei cu un vizitator special. Nu, nu era unul dintre personajele Marelui Will, nici fantoma celebrului dramaturg, ci un spion american.

Tom CruiseFoto: Wikipedia

Tom Cruise, 59 de ani, filmează în Anglia noua serie Mission Impossible și a fost nevoit să aterizeze în grădina familiei Webb. Familia a fost notificată în prealabil că un elicopter trebuie să aterizeze de urgență în condițiile în care aeroportul din apropiere era închis.

Alison Webb spune că nu i-au fost oferite detalii legate de aterizare, ci doar i s-a comunicat că ar fi vorba despre un VIP.

Nu mică a fost surpriza când femeia a constatat că cel care a aterizat în grădina sa era chiar vedeta de la Hollywood. Tom Cruise le-a oferit copiilor o plimbare gratuită cu elicopterul drept recompensă pentru vizita neanunțată, fotografii ale momentului fiind publicate de familie.

Fiica doamnei Webb în vârstă de doar 9 ani a spus că nu știa exact cine este Tom Cruise, deși auzise de el, relatează BBC.