Un instructor de surfing din Statele Unite le-a declarat anchetatorilor federali că și-a ucis cei doi copii tineri în timpul unei călătorii în Mexic deoarece crede că soția sa are „ADN reptilian” ceea ce va duce la transformarea copiilor în monștri, relatează Insider.

QAnonFoto: Boumen Japet / Alamy / Profimedia Images

Matthew Taylor Coleman, un rezident în vârstă de 40 de ani al statului California, a fost pus sub acuzare de procurori pentru uciderea fiului său în vârstă de doi ani și a fiicei sale în vârstă de doar 10 luni.

Anchetatorii federali afirmă în rechizitoriu că bărbatul a călătorit în Rosarito, Mexic, cu cei doi copii cu mașina familiei. Soția bărbatului a sunat la poliție fiindcă era îngrijorată că bărbatul nu i-a spus unde merge cu copiii și nu a luat scaunul auto pentru copii de care avea nevoie fiica lor.

După ce soția lui Coleman a devenit îngrijorată că acesta ar fi răpit copiii, anchetatorii federali au reușit să dea de urma bărbatului și l-au arestat la punctul vamal din San Ysidro.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că și-a ucis copiii cu un harpon și că le-a aruncat trupurile neînsuflețite în tufișurile din apropiere.

Coleman le-a mai relatat anchetatorilor că a fost „iluminat de QAnon” și de teoriile privind Illuminati și că a primit „semne și viziuni să salveze lumea de monștri”.

Potrivit rechizitoriului bărbatul devenise convins că soția sa are ADN reptilian pe care l-a transmis copiilor lor și că „știa că fapta sa este greșită”.

QAnon este o mișcare apărută în Statele Unite în 2017 care promovează teorii ale conspirației, numărul adepților săi crescând vertiginos în ultimii ani în contextul pandemiei de COVID-19 și a alegerilor prezidențiale americane din luna noiembrie a anului trecut.

Unii din adepții QAnon au adoptat o teorie a conspirației veche de decenii legată de „reptilieni” care își modifică forma și a căror scop final este subjugarea și controlarea populației umane.

Teoria respectivă a fost crezută și de autorul atacului cu bombă din Nashville, care a murit în explozia din luna decembrie a anului trecut.

Citește și: