Fanii fostei familii regale se așteptau ca prințul Harry și Meghan Markle să fi participat la ziua de naștere a lui Barack Obama, având în vedere relația lor strânsă. Se pare că cei doi nici măcar nu au fost invitați, scrie presa britanică. Într-un articol pentru The Sun, expertul regal Angela Levin a dezvăluit că ducele și ducesa de Sussex „nu s-au aflat niciodată pe lista de oaspeți”. Ea a spus că Obama a planificat inițial să invite 475 de persoane, dar a fost nevoit să reducă din listă din cauza pandemiei.

Meghan MarkleFoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Fostul președinte american a împlinit 60 de ani pe 4 august, care e și ziua de naștere a lui Meghan Markle. Printre celebritățile invitate au fost Beyonce, Jay-Z, George Clooney și soția sa Amal, Chrissy Teigen, John Legend și Gayle King.

Expertul Angela Levin a mai spus: „Mi se spune că, în ciuda faptului că a susținut că nu poate participa, Meghan a dorit cu disperare să fie oaspetele special la uimitoarea petrecere a lui Obama”.

Barack și Michelle Obama ar fi vrut însă să se disocieze temporar de cuplu din cauza evenimentelor recente din Familia Regală. Vor să facă un „pas înapoi” din respect pentru regina Elisabeta a II-a. Este foarte probabil ca Obama să nu fi apreciat faptul că prințul Harry și Meghan Markle au vorbit urât despre familia regală, cu care fostul președinte al SUA se află în excelente relații.

"Michelle apreciază foarte mult o bună relație de familie. Ea și Barack cred că părinții și bunicii sunt foarte importanți și că nu ar trebui insultați indiferent de ceea ce fac", a mai spus Levin.