Pentagonul a fost în alertă maximă marți din cauza unor focuri de armă din apropiere, potrivit serviciilor de securitate ale Departamentului Apărării al SUA, relatează AFP. Circumstanțele în care au avut loc focurile de armă rămân încă neclare, dar incidentul s-a soldat cu decesul unui ofițer de poliție, scrie CNN, citând surse.

Foto:

19.28: Pentagonul a ieșit din izolare după ce zona a fost catalogată drept sigură și clădirea a fost redeschisă.

Unitatea de protecţie a Pentagonului, însărcinată cu securitatea clădirii Departamentului de Stat, a anunţat pe Twitter redeschidere accesului în incintă, dar intrarea la metrou rămâne închisă. ''Zona incidentului este sigură'' a asigurat această unitate, în timp ce continuă cercetările.

19.20: Departamentul de Pompieri a scris pe Twitter că există mai mulți pacienți.

Angajaților li s-a spus prin difuzor să rămână în interiorul clădirii după ce au fost auzite mai multe împușcături la stația de autobuz a clădirii.

"Pentagonul este în prezent în alertă maximă din cauza unui incident la stația de tranzit", au scris pe Twitter Forțele Armate ale SUA. "Facem apel la public pentru a evita zona."

Postul de televiziune local WUSA a difuzat marți imagini cu mai multe ambulanțe și vehicule de poliție chiar în fața Pentagonului.