O americană a fost arestată după ce poliția a găsit trupurile a doi copii mici în portbagajul mașinii sale, vineri la Baltimore, în estul Statelor Unite. Descoperirea macabră a fost făcută în timpul unui control obișnuit de trafic, precizează poliția, citată de AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nicole Johnson, o rezidentă în orașul portuar de 33 de ani, a fost acuzată de „rele tratamente care au dus la moartea” celor doi nepoți ai săi, a unei fete de șapte ani și a unui băiețel de 5 ani, a spus poliția într-un comunicat.

Potrivit ziarului Baltimore Sun, ea pusese corpul nepoatei în portbagaj încă din mai 2020, închizându-l într-o valiză și continuând să-și folosească vehiculul în mod normal. Un an mai târziu, de data aceasta adăugase cadavrul băiețelului, într-o pungă de plastic.

Miercuri seara, polițiștii au arestat-o ​​pentru că conducea prea repede și nu avea actele corespunzătoare. Agentului care a informat-o că îi va fi confiscată mașina, i-a răspuns: „Nu-mi pasă, nu voi mai fi aici în cinci zile”, „Voi fi pe prima pagină.!”

Cei doi copii îi fuseseră încredințați în 2019 de sora ei. În timpul interogatoriului, ea a asigurat că nepoata ei a murit pentru că s-a lovit cu capul de pâmânt în urma loviturilor primite, dar nu a oferit o explicație pentru nepot, potrivit ziarului.