Un thailandez în vârstă de 38 de ani a fost mutilat după ce penisul i-a rămas blocat într-un lacăt timp de două săptămâni.

Într-un curios scenariu sexual, în urmă cu două săptămâni bărbatul şi-a prins lacătul la baza penisului, însă a pierdut cheia şi organul său genital a început să se umfle, relatează Daily Mail, conform News.ro. A încercat să înlăture dispozitivul din metal, dar fără succes, aşa că l-a lăsat până ce zona s-a infectat.

Mama lui a spus că el nu avea o iubită şi că era plictisit pentru că a stat mult în casa lui din Bangkok în timpul pandemiei.

El a fost dus la un spital din Bangkok, joi seară, după ce durerea devenise insuportabilă. Medicii au petrecut mai mult de 30 de minute folosind o freză electrică pentru a tăia lacătul. Ulterior eliberării, bărbatului i-au fost administrate antibiotice. Ei au spus că leziunile pot fi pe termen lung din cauza perioadei îndelungate în care lacătul a fost prins.

„Nu putem da numele bărbatului, dar vrem să facem publică ştirea pentru a preveni ca alţi oameni să facă un astfel de lucru. Poate fi foarte periculos şi poate afecta corpul”, au spus medicii.