Noul favorit al Wimbledonului, Novak Djokovic, a împlinit șapte ani de căsnicie în ajunul finalei de ieri. La aniversare, revista Hello! a făcut o călătorie în timp la 10 iulie 2014.

Cel mai înfocat suporterFoto: Captura YouTube

Campionul, care câștigase al doilea său titlu la The Championships cu câteva zile mai devreme, s-a însurat cu prietena lui din copilărie la Aman Sveti Stefan Resort din Muntenegru. Jelena era însărcinată cu primul lor copil, un băiețel care s-a născut în octombrie și a primit numele Stefan. Al doilea copil, Tara, i-a urmat în septembrie 2017.

Novak a povestit că în clipa în care și-a văzut mireasa – îmbrăcată într-o rochie de Sarah Burton pentru Alexander McQueen – Jelena i-a tăiat respirația. „S-o văd pentru prima oară în rochia de mireasă, zâmbindu-mi și înaintând spre mine... Arăta ca un înger. M-am străduit să fiu prezent în acea clipă și s-o țin minte. Eram concentrat la ea, la zâmbetul ei, la copilul nostru. A fost cu adevărat clipa perfectă.”

Mireasa a simțit la fel. „Eram foarte nervoasă și totul era ca prin ceață. Îl zăream printre lacrimi și am început să plâng îndată. Eram atât de fericită, iar faptul că eram însărcinată îmi făcea mai dificil controlul emoțiilor. Nu-mi puteam dori un partener mai bun decât el.”

Jelena a continuat: „Nunta a fost exact cum speram noi. Familia și cei mai apropiați prieteni reuniți într-un loc splendid pentru sărbătoarea dragostei noastre. Era cu adevărat emoționant și de neuitat.”

Și Novak a recunoscut că succesul de la Wimbledon i-a făcut nunta și mai dulce: „Mă însuram cu femeia pe care o iubesc și nu există un sentiment mai plăcut. Să câștig la Wimbledon și să mă pregătesc să devin tată – ce-mi puteam dori mai mult?”