Poliția din San Francisco a anunțat luni noaptea că investighează un jaf temerar ce a avut loc la un magazin de lux din centrul orașului, relatează Fox News.

Jaf ca-n filme intr-un magazin de lux din centrul San FranciscoFoto: Captura video

KTVU a relatat că incidentul a avut loc în apropierea orei de închidere a magazinului Neiman Marcus și că hoții au spart vitrinele din care au sustras bunurile de lux înainte să fugă de la fața locului.

O parte a jafului a fost surprinsă de un trecător cu telefonul mobil.

Suspecții pot fi văzuți sprintând din magazin cu o parte a bunurilor furate și urcându-se apoi în mașini pregătite pentru a fugi.

Luna trecută pe platformele social media s-a viralizat o înregistrare video cu un bărbat ce a umplut un sac de gunoi cu produse dintr-o farmacie Walgreens din San Francisco fără a fi oprit, acesta fugind apoi de la fața locului cu bicicleta.

The San Francisco Chronicle a scris la momentul respectiv că lanțul Walgreens a închis 17 farmacii din oraș în ultimii 5 ani.

Un vicepreședinte regional al companiei a declarat că aceasta cheltuie de 35 de ori mai mulți bani pe paznici în San Francisco decât în alte orașe americane.