Trei bărbați, de naționalitate sau origine sârbă, și o femeie au fost răniți duminică seara în Berlin într-un atac armat fața unui local în care se servește narghilea, a declarat luni poliția, citând ”numeroase focuri de armă”, relatează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cele patru persoane se aflau în fața barului în jurul orei 21.00 GMT pe o arteră importantă a cartierului Wedding, în nordul Berlinului, când dintr-o mașină s-au tras peste 20 de focuri de armă, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de cotidianul local Tagesspiegel.

Poliția nu a putut stabili în acest moment dacă femeia a fost rănită prin împușcare sau a suferit un șoc.

Niciunul dintre cei afectați nu este în pericol de moarte, au declarat poliția și parchetul din Berlin, iar poliția nu a făcut încă arestări.

Una dintre victime a fost atinsă de gloanțe de șapte până la opt ori în partea superioară a corpului, potrivit unui ofițer de poliție aflat la fața locului citat de agenția germană dpa.

Reglările de conturi între diferite clanuri mafiote legate de traficul de droguri sau prostituție s-au înmulțit în ultimii ani în capitala Germaniei, în special între familiile rivale originare din Liban.