O fată în vârstă de 14 ani a fost spitalizată și un băiat de 12 ani a fost reținut de poliție în urma unui schimb de focuri cu autoritățile din Florida, șeriful local descriind situația ca fiind „de necrezut” și „ca Bonnie și Clyde”, relatează Insider.

Ofiterii din Comitatul Volusia au reusit sa ii opreasca pe cei doi copii fara a-i rani mortalFoto: Captura video

Șeriful Mike Chitwood din Comitatul Volusia le-a relatat reporterilor că fata și băiatul fugiseră de la centrul de plasament și au fost declarați dispăruți marți seara. Chitwood a declarat că ofițerii săi i-au găsit pe cei doi copii înăuntrul unei case în care au intrat prin efracție.

Ofițerii l-au contactat pe proprietarul locuinței care nu era de față, acesta spunându-le că în interiorul casei se află o pușcă de vânătoare și o pușcă de asalt AK-47.

Polițiștii au încercat să îi convingă pe copii să iasă din casă însă fata a amenințat că îl va ucide pe unul dintre sergenții șerifului și în cele din urmă atât ea cât și băiatul au deschis focul asupra forțelor de ordine.

Fata era înarmată cu pușca de vânătoare și băiatul cu cea de asalt, șeriful Chitwood relatând pentru NBC că „aceștia traversau casa în lungime și deschideau focul asupra ofițerilor din unghiuri diferite.

„Au ieșit afară pe marginea piscinei, au tras de la fereastra din dormitor, au tras din ușa garajului. Asta e ca Bonnie și Clyde la vârsta de 12 și 14 ani”, a relatat șeriful.

Ofițerii au răspuns la foc și în cele din urmă au lovit-o pe fată.

„Ofițerii au făcut tot ce le-a stat în putință să dezamorseze situația din această seară și aproape că și-au pierdut viața în fața unor copii de 12 și 14 ani”, a mai declarat Chitwood.

Fata a fost dusă la un spital din apropiere unde se află în stare stabilă după operație. Deocamdată nu este clar ce acuzații vor fi formulate împotriva celor doi.

Citește și: