Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu logodnica sa, Carrie Symonds, într-o ceremonie secretă la Catedrala Westminster sâmbătă, au informat ziarele Sun and Mail on Sunday, relatează Reuters.

Boris Johnson si Carrie Symonds (sursa: twitter)Foto: Hotnews

O purtătoare de cuvânt din Downing Street a refuzat să comenteze informațiile.

Ambele publicații au declarat că oaspeții au fost invitați în ultima clipă la ceremonia din centrul Londrei și au spus că nici membrii cu funcții importante în cabinetul lui Johnson nu știau de planurile de nuntă.

Nuntile din Anglia sunt în prezent limitate la 30 de persoane din cauza restricțiilor COVID-19.

Catedrala catolică a fost închisă brusc la ora 13:30 (12.30 GMT), iar Symonds, 33 de ani, a sosit 30 de minute mai târziu într-o limuzină, într-o rochie albă lungă, fără voal, au spus ambele publicații.

Johnson, în vârstă de 56 de ani, și Symonds, în vârstă de 33 de ani, locuiesc împreună în Downing Street de când Johnson a devenit prim-ministru în 2019.

Cei doi au anunțat anul trecut că s-au logodit și că așteaptă un copil, iar fiul lor, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, s-a născut în aprilie 2020.

La începutul acestei luni, Sun a raportat că invitațiile de nuntă au fost trimise prietenilor și familiei pentru iulie 2022.

Johnson are o viață privată complicată.

A fost divorțat de două ori și refuză să spună câți copii are.

Ultima căsătorie a lui Johnson a fost cu Marina Wheeler, avocată. Au avut patru copii împreună, dar au anunțat în septembrie 2018 că s-au despărțit.