O fată de 11 ani a fost atacată în West Pensacola, Florida, de un bărbat înarmat cu un cuțit care voia să o răpească. Camerele de supraveghere au surprins momentul, fata luptându-se cu individul care voia să o târască în mașina sa, sub amenințarea cuțitului. Copila a reușit să scape, iar atacatorul a fugit de la locul faptei, fiind însă prins ulterior de poliție, informează BBC.

Captura de ecranFoto: Hotnews

Fata aștepta autobuzul școlii când a fost abordată de bărbatul în vârstă de 30 de ani. Poliția crede că individul o monitoriza de mai multă vreme.

Cu două săptămâni înainte de atac, un bărbat care semăna cu el a abordat-o pe fată în același loc. După ce fata a depus plângere la poliție, mama sa a însoțit-o zilnic la școală. Atacul s-a produs în prima dimineață în care mama nu a mai venit să o conducă la școală.

”Am prins animalul care a încercat să răpească o fată de 11 ani în această dimineață. Bărbatul de 30 de ani va fi pus sub acuzare pentru tentativă de răpire și atac cu cuțitul. Are un istoric criminal consistent, care nu se limitează la agresiuni sexuale împotriva minorilor”, a transmis șeful poliției locale.

Fata a scăpat fără răni serioase, ci doar cu câteva zgârieturi la care se adaugă însă trauma psihică, a mai precizat poliția.