Un tigru liber a fost văzut duminică seara într-un cartier din Houston – iar un bărbat părea că îndreaptă o armă către animal, relatează The New York Post.

Tigrul din HoustonFoto: Captura video

Felina, care purta o zgardă, se plimba în zona rezidențială de pe Ivy Wall Drive în jurul orei 8 seara când un bărbat neidentificat, purtând aparent o armă, striga către altul să-și ia tigrul înăuntru.

„Bagă-l naibii înăuntru. Să te ia naiba pe tine și pe tigrul tău afurisit / Get the f--k back inside. F—k you and your f--ing tiger”, striga bărbatul care părea a îndrepta o armă spre animal, după cum se aude într-o postare pe mediile sociale. Celălalt bărbat, care părea a fi proprietarul, răspunde „Îl iau. Îl iau”, se aude în filmul postat pe Twitter.

Într-un alt video, o femeie adăpostită în casă urmărește desfășurarea.

„E un adevărat tigru de Bengal care bântuie în curte și tipul acela trebuie să fie prudent”, spune femeia. „Ce naiba? De ce e un tigru?”

Aparentul proprietar îl apucă în cele din urmă pe tigru și îl duce înapoi în casă. Poliția a fost anunțată despre incident. Nu se știe dacă vor fi formulate acuzații.