Poliţişti americani au ucis sâmbătă la Hollywood un bărbat îmbrăcat cu o vestă antiglonţ ce a lovit o maşină a poliţiei în timp ce circula cu vehiculul său în marşarier, a anunţat poliţia din Los Angeles, informează duminică Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliţiştii erau în curs de a răspunde la un apel când un autoturism s-a oprit în faţa vehiculului lor pe Sunset Boulevard, a frânat şi apoi a dat înapoi ca să intre în maşina poliţiei, a explicat pe Twitter poliţia oraşului.

"Şoferul maşinii a ieşit, el avea o vestă antiglonţ şi mâna dreaptă ascunsă la spate", potrivit poliţiei. "El s-a îndreptat spre poliţişti care au ieşit din vehiculul lor de patrulare. El a numărat '3,2,1' şi a început să-şi mişte braţul înainte", iar poliţia a deschis focul.

Bărbatul a fost atins de glonţ şi declarat mort la faţa locului. Celebrul Sunset Boulevard a fost închis temporar circulaţiei. Un trup neînsufleţit acoperit cu un material alb se afla pe şosea lângă un vehicul negru, un geam lateral al căruia, de partea şoferului, era spart, după cum se putea vedea din fotografii.

Anchetatori specializaţi ai poliţiei s-au deplasat la faţa locului pentru a încerca să clarifice circumstanţele incendiului, a precizat poliţia din Los Angeles.