Opt persoane au fost ucise joi noaptea în timpul unui incident armat la un birou FedEx din apropierea Aeroportului Internațional din Indianapolis, relatează Reuters și Insider.

CrimăFoto: Pexels

În timpul unei scurte conferințe de presă ofțerul Genae Cook de la Departamentul Poliției Metropolitane din Indianapolis a declarat că 8 victime au fost pronunțate decedate la fața locului și alte 4 au fost transportate la spital, una dintre acestea în stare critică.

Cook a anunțat de asemenea că nu mai există nicio amenințare activă pentru comunitate, atacatorul părând să își ia viața după ce polițiștii au sosit la fața locului.

Mai mulți angajați ai FedEx au relatat că acestora le este interzis să aibe telefonul asupra lor la locul de muncă și că trebuie să îl încuie într-un vestiar, lucru care ar fi putut să îi împiedice pe muncitori să ceară ajutor în timpul atacului.

Un purtător de cuvânt al FedEx a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile care investighează incidentul.