Poliţia din Knoxville, Tennessee, a anunţat, luni, că a reacţionat la mai multe informaţii despre un atac armat la un liceu, care a produs cel puţin câteva victime, transmite Reuters.

Atac armat in Knoxville, SUAFoto: youtube.com

”Au fost raportate mai multe victime împuşcate, inclusiv un ofiţer al KPD. Investigaţia este în curs în acest moment”, a anunţat poliţia din Knoxville pe Twitter.

Imaginile transmise la televiziune au arătat poliţie şi echipaje de pompieri în jurul Austin-East High School, din estul oraşului Knoxville.

“Knox County Schools răspunde la un atac armat care a avut loc în această după-amiază la Austin-East Magnet High School. Strângem informaţii despre această situaţie tragică şi vom oferi informaţii suplimentare cât mai curând posibil”, a anunţat pe Twitter superintendentul Bob Thomas al Knoxville schools.

”Clădirea şcolii a fost asigurată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost reuniți cu familiile lor”, a spus Thomas.

Postul local de televiziune 10 News a relatat că şcoala a fost carantinată strict şi că părinţilor li s-a spus să meargă în spatele campusului pentru a-şi lua copiii, potrivit News.ro.