Frizeriile se deschid săptămâna viitoare în Marea Britanie, pentru prima oară după luni întregi de restricții, dar nimeni nu se așteaptă ca premierul Boris Johnson să dea năvală pentru a se tunde, scrie Politico.

HotNews.roFoto: Hotnews

În ciuda încercărilor disperate ale logodnicei sale Carrie Symonds, Boris Johnson nu vrea să renunțe la părul său care arată ca un mop pentru o tunsoare ”regulamentară”, deși admite că are nevoie de o vizită la frizer. Modul rebel în care își poartă șuvițele blonde face însă parte din stilul său inconfundabil, tot așa cum Margaret Thatcher a păstrat toată viața aceeași coafură și nu a renunțat sub nicio formă la poșetă, iar Churchill la trabucul său.

”Este coșmarul oricărui frizer. Pentru că de îndată ce se ridică de pe scaun își duce mâinile la păr și se ciufulește. Așa că orice formă i-ar da frizerul, va sfârși prin a arăta ca un mop”, a povestit un apropiat.

Rachel Gibson, fostă colaboratoare a publicației Hairdresser’s Journal, a spus că pentru majoritatea oamenilor ar fi aproape imposibil să arate așa și să fie luați în serios, cu atât mai puțin să câștige încrederea electoratului. Boris Johnson se pare că a reușit până acum.