Gala Premiilor Mrs Sri Lanka a oferit spectatorilor ceva mai multă acțiune decât s-ar fi așteptat. Câștigătoarea trofeului a fost victima unui incident neobișnuit, imediat după ce a fost încoronată ca cea mai frumoasă doamnă din țară. Predecesoarea sa, devenită între timp Mrs World, a urcat pe scenă și, spre șocul tuturor, a început să îi smulgă coroana pe motiv că aceasta nu îndeplinește criteriile pentru că este... divorțată.

Mrs Sri Lanka (sursa foto: twitter)Foto: Hotnews

Caroline Jurie, Mrs World, a anunțat că, potrivit regulamentului, câștigătoarea trebuie să fie căsătorită și nu divorțată. Apoi s-a dus direct spre Pushpika de Silva pentru a-i smulge coroana în plină ceremonie ce a avut loc duminică în Colombo. Gestul ei a generat rumoare și a determinat-o pe soția premierului, Shiranthi Rajapaksa, să părăsească sala de teatru unde se desfășura evenimentul.

De Silva a susținut că a avut nevoie de spitalizare, însă și-a redobândit coroana la scurt timp după incident, în timp ce Caroline Jurie a fost arestată pentru asalt.

Mrs Sri Lanka le-a spus reporterilor că ar renunța la plângerea penală dacă autoarea asaltului și-ar cere scuze public. “Am încercat să pun capăt (acestui incident- n.red) fără să ajungem la tribunal, însă a refuzat. Eu pot ierta, dar nu pot uita”, a declarat De Silva, potrivit The Guardian.

Poliția a precizat că prima audiere a fost fixată pentru 19 aprilie, iar Caroline Jurie a fost eliberată pe cauțiune. De Silva este separată de soțul ei, dar din punct de vedere juridic sunt în continuare căsătoriți.