​O persoană a fost împușcată mortal joi şi alte șase au fost rănite, dintre care patru grav, într-un atac armat la o fabrică de mobilă din statul american Texas, a anunţat poliţia locală. Presupusul autor al tirurilor a fost arestat şi este vorba despre un angajat al fabricii de pe platforma industrială din orașul Bryan.

TexasFoto: Hotnews

Motivaţiile sale rămân necunoscute deocamdată. Suspectul atacului este Larry Winston Bollin și are 27 de ani, potrivit Reuters.

Răniții au fost transportați imediat la spital, potrivit Reuters.

"În jurul orelor 14:30 (19.30 GMT) am fost informaţi despre un atac armat, agenţii au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului", a declarat Jason James, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bryan, oraş situat între Houston şi Dallas, scrie Agerpres.

Oficialul a confirmat că o persoană a murit, aceasta fiind găsită împușcată mortal la locul atacului. Patru persoane au fost rănite grav, o a șasea avea răni minore, iar o a șaptea persoană a acuzat o criză de astm, scrie Reuters.

Atacul a avut loc la câteva ore după ce preşedintele Joe Biden a dezvăluit la Casa Albă măsuri specifice pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite, unde atacurile armate sunt un flagel recurent. Mai multe atacuri armate au avut loc în SUA de la mijlocul lunii martie.