Grupul Armani va fi una dintre primele companii din Lombardia care vor lansa campania de vaccinare anti-Covid, așa cum cere rezoluția regională nr. XI / 4401.

ArmaniFoto: Flickr/ MIKI Yoshihito

„Campania răspunde obiectivului de a reduce munca grea efectuată de unitățile sanitare, asigurându-se că resursele sunt utilizate pentru a spori asistența și îngrijirea”, se precizează într-un comunicat.

Activitatea de vaccinare se va desfășura în incinta Teatrului Armani din via Bergognone, la Milano, un loc care a găzduit mereu prezentările de modă ale grupului și care, în februarie 2020 a fost scena primului spectacol de modă cu porţile închise, la finalul săptămânei modei, în timp ce urgența de sănătate izbucnea în Italia și apoi, în întreaga Europă.

Vaccinarea se va desfăşura în modul și în orarul care vor fi comunicate în zilele următoare, iar participarea va fi voluntară. De îndată ce va deveni posibil, vaccinarea va fi implementată și în celelalte regiuni în care grupul are sedii adecvate. „Această inițiativă a fost dorită cu intensitate de Giorgio Armani, în semn de apropiere față de angajații săi, într-un moment care continuă să fie extrem de critic pentru sănătatea tuturor”, specifică un comunicat, citat de Rador.