Matthew McConaughey ia în considerare o candidatură pentru funcţia de guvernator al Texasului, statul său natal, relatează Mediafax.

Matthew McConaughey Foto: Captura YouTube

Vedeta din „True Detective” spune că se gândește la o posibilă candidatură pentru funcţia de guvernator al Texasului, deoarece poate a venit momentul să deschidă următorul capitol din viața sa, conform CNN.

Într-un episod recent al podcast-ului „The Balanced Voice” din Crime Stoppers of Houston, McConaughey i-a spus gazdei Rania Mankarious că ia în serios această posibilitate.

„Care este rolul meu de lider? Am câteva lucruri de învățat și de împărtășit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viața mea”, a spus Matthew McConaughey.

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, este pregătit să fie reales anul viitor.

În noiembrie, McConaughey a fost întrebat despre același subiect la „The Hugh Hewitt Show” și spunea: „Nu știu. Nu ar depinde de mine”.

În cazul în care McConaughey lansează o campanie el îl va înfrunta pe Greg Abbott, un republican care vrea să fie reales, scrie The Guardian.

Apartenența politică a lui McConaughey este necunoscută și mulți speculează în mediul online dacă va candida ca republican sau democrat. Deși nu există nicio indicație clară cu privire la ce parte se încadrează, comentariile sale anterioare cu privire la aspecte importante precum violența cu arme, măștile și oprirea finanțării poliției pot oferi o anumită claritate.

„Comunitatea și poliția trebuie să se reunească și comunitatea trebuie să spună„ Iată ce este nedrept. Iată cum simt că este nedrept ca o persoană de culoare sau oricare ar fi situația. Iată problema mea în relația mea cu tine ca polițist ”, a spus el, care pare mai degrabă omul compromisului.

”Cele două părți trebuie să vorbească”, a spus el întrebat despre oprirea finanțării poliției.

La începutul pandemiei, actorul a filmat un clip în care încuraja purtarea măștii.