Palatul Buckingham s-a declarat miercuri ''foarte îngrijorat'' de acuzaţiile de hărţuire la adresa lui Meghan Markle, soţia prinţului Harry, din perioada în care locuia cu familia regală britanică, acuzaţii dezvăluite de cotidianul The Times, relatează AFP, potrivit

Meghan MarkleFoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Agerpres.

"Suntem în mod clar foarte îngrijoraţi de acuzaţiile apărute în The Times în urma unor afirmaţii făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex", a indicat palatul într-un comunicat. ''Prin urmare, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanţele dezvăluite în articol'', se arată într-un comunicat.

Soţia prinţului Harry, Meghan, este "întristată" de acuzaţiile de hărţuire ce i se aduc, datând din perioada în care locuia cu familia regală britanică, făcute publice cu câteva zile înainte de difuzarea unui interviu potenţial dăunător pentru coroană, a indicat purtătorul ei de cuvânt, notează AFP.

Prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la coroana britanică, a denunţat în repetate rânduri presiunea exercitată de presă asupra sa şi a soţiei sale şi a făcut din aceasta principalul motiv al retragerii sale din familia regală.