Un copil de 12 ani a tras cu arma în doi intruși mascați care au intrat în jurul orei 1 noaptea în casa bunicii sale, informează poliția din Goldsboro, Carolina de Nord, potrivit CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intrușii au cerut bani femeii de 73 de ani, pe nume Linda Ellis, iar apoi au împușcat-o, a informat departamentul de poliție din Goldsboro.

Potrivit sursei citate, minorul a tras ”în legitimă apărare”, după care tâlharii au fugit.

Polițiștii l-au găsit pe unul dintre suspecți, Khalil Herring pe o stradă din apropierea casei lui Ellis, rănit de gloanțele trase de copil. Atât Ellis, cât și Herring au fost duși la spital, Herring fiind declarat decedat ulterior, din cauza rănilor.

Ellis, bunica minorului, este tratată pentru răni care nu îi pun viața în pericol și este în stare stabilă.

Poliția a anunțat, într-un comunicat de presă, că ”nu se anticipează” o anchetă penală contra băiețelului de 12 ani. Poliția din Goldsboro a refuzat, deocamdată, să dea informații despre al doilea suspect.

În casă s-ar fi aflat și unul dintre frații femeii, Randolph Bunn, care a declarat la postul local WTVD că intrușii au forțat intrarea în casă, iar unul era înarmat: ”I-a împușcat bunica. L-ar fi împușcat și pe el, m-ar fi împușcat și pe mine, ne-ar fi omorât pe toți”.