Donald Trump a fost achitat. Ce urmează acum?

de DP     HotNews.ro
Duminică, 14 februarie 2021, 5:14 Actualitate | Internaţional


Trump
Foto: Captura video
Congresul SUA l-a achitat sâmbătă pe Donald Trump în al doilea său proces de impeachment iar la puţin peste trei săptâmâni de la venirea la putere a lui Joe Biden începe o altă pagină în politica americană. Dar care vor fi consecinţele pe termen scurt şi mediu ale acestei decizii asupra principalilor actori ai vieţii politice, se întreabă France Presse într-un amplu comentariu preluat de Agerpres. Chiar dacă suspansul era aproape inexistent, achitarea este evident o uşurare pentru Donald Trump. Pe termen scurt, acest vot îi oferă ocazia de a relua unul dintre argumentele sale favorite de campanie: să pozeze în martir, în victimă a unei nesfârşite "vânători de vrăjitoare".

Singurul preşedinte din istorie pus sub acuzare de două ori, el este acum şi singurul care a fost achitat de două ori. "Acesta poate fi un lucru care să ralieze oamenii: să spună că a fost luat drept ţintă de stânga şi de presă, de manieră incorectă", afirmă Capri Cafaro, fostă aleasă democrată şi profesoară la American University.

Reacţionând la verdictul Senatului, Donald Trump a părut că se pregăteşte pentru viitor. "Mişcarea noastră magnifică, istorică şi patriotică, 'Make America Great Again', este abia la început", a afirmat el.

Însă ecuaţia, care a funcţionat în timpul celor patru ani ai săi la putere, a devenit mai complicată după ziua întunecată de 6 ianuarie şi violenţele comise de susţinătorii săi.

Numeroşi responsabili republicani s-au distanţat de el, ceea ce constituie un handicap important pentru o eventuală revenire, chiar dacă capacitatea sa de a galvaniza mulţimile rămâne un atu cu greutate.

Fără un mandat de ales public, privat de contul său de Twitter, izolat în clubul său de golf de la Mar-a-Lago, la peste 1.300 km de Washington, el ar putea avea acum dificultăţi în a se face auzit.

Cu atât mai mult cu cât viitoarele alegeri prezidenţiale din 2024 au început să trezească şi apetitul altora.

Una dintre pretendentele posibile la învestitura republicană, Nikki Haley, a distrus deja toate podurile şi estimează că el ar trebui să nu poată candida din nou în următoarele alegeri primare.

"El a luat-o pe un drum pe care nu ar fi trebuit să meargă, iar noi nu ar fi trebuit să-l urmăm şi nu ar fi trebuit să-l ascultăm. Şi nu trebuie să lăsăm niciodată asta să reînceapă", a declarat ea.

După ce s-a raliat, uneori cu inima îndoită dar mereu ascultător, în spatele lui Donald Trump timp de patru ani, The Grand Old Party traversează o perioadă de mari cutremure.

Un pumn de aleşi susţin sus şi tare că locul lui Donald Trump nu poate fi pus la îndoială şi că el este candidatul natural pentru 2024.

"Partidul este al său. Nu este al nimănui altcuiva", a spus în urmă cu câteva zile aleasa republicană Marjorie Taylor Greene, care a susţinut în trecut tezele mişcării de extremă dreapta complotiste QAnon.

Însă numeroşi tenori din partid vor un nou început. Confruntaţi cu sondaje care îl favorizează în continuare pe Trump, ei se întreabă dacă să întoarcă pagina brutal, lent sau imperceptibil, scrie AFP.

Dincolo de evenimentele traumatizante de la 6 ianuarie, partidul îl consideră responsabil pentru pierderea Senatului. Refuzul său de a accepta înfrângerea timp de peste două luni a plasat Partidul Republican într-o poziţie proastă în două scrutine senatoriale de la începutul lui ianuarie, câştigate de democraţi.

Există şi un punct de îngrijorare pentru strategii partidului: susţinerea lui Trump în procesul de impeachment, motivată de dorinţa de a nu-l supăra pe fostul preşedinte, ar putea avea un cost electoral.

"Senatorii care au votat achitarea s-au protejat poate împotriva unor alegeri primare periculoase în faţa unor candidaţi mai spre extremă din sânul partidului, dar s-au făcut în acelaşi timp mai vulnerabili în alegerile veritabile", subliniază Wendy Schiller, de la Brown University.

Liderul republican din Senat Mitch McConnell a votat achitarea, ascuzându-se în spatele unor chestiuni de drept. El a afirmat însă la puţină vreme după aceea că Trump este "practic şi moral" responsabil pentru violenţele de la 6 ianuarie.

Circa o sută de foşti responsabili republicani au făcut în ultimele zile să circule ideea creării unui nou partid de centru-dreapta care să-i reunească pe republicanii care vor să o rupă complet cu trumpismul.

Însă şansele de a schimba modelul american care se articulează, dintotdeauna, în jurul a două partide, par extrem de slabe.

Şi pentru Joe Biden este o uşurare că procesul predecesorului său a fost atât de rapid (cinci zile), întrucât se temea ca aceasta să nu umbrească începutul mandatului său, scrie France Presse.

În mod concret, asta înseamnă că Senatul va avea mai mult timp de consacrat pentru confirmarea membrilor guvernului său şi votarea priorităţilor sale legislative.

La modul mai general, el poate acum să-şi aplice strategia fără interferenţe, respectiv să se concentreze asupra luptei împotriva COVID-19 şi să facă abstracţie de predecesorul său.

Lui îi rămâne însă sarcina infinit mai delicată de a ieşi din acest moment inedit al istoriei: să reunească, aşa cum a promis în campanie, o Americă fracturată, mai notează


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


10591 vizualizari

 • -14 (66 voturi)    
  proces rusinos. (Duminică, 14 februarie 2021, 7:18)

  strungarul [utilizator]

  a fost un proces cu final asteptat, oamenii au facut gargara pana la extaz dar ...degeaba.
  Trump nu a fost vinovat si se va dovedi in timp ca a fost un presedinte bun, chiar daca a facut si greseli.
  El va reveni in politica.
  • +9 (45 voturi)    
   poate ca DA, poate ca NU (Duminică, 14 februarie 2021, 8:27)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui strungarul

   Cred ca orice om sanatos la cap ii va bara accesul la orice institutie a statului.

   sunt in curs procesele celor care au atacat Capitoliul si avocatii acestora au spus ca oamanii aia au urmat instructiunile lui Trump - daca Trump nu a dat nici o instructiune atunci acuzatiile devin si mai grave asa ca ii asteapta ani grei de inchisoare unde vor spera ca va veni din nou Trump la presidentiale ca sa ii gratieze cel putin...

   Trump nu isi serveste partidul - aduna tot felul de oameni, ii organizeaza in cohorte agresive - va place sau NU???
   • -3 (31 voturi)    
    Trump (Duminică, 14 februarie 2021, 11:54)

    MAGA [utilizator] i-a raspuns lui ..13

    Procesele de coruptie ale lui Biden jr. mai sunt pe rol? Despre afacerile dubioase ale lui tac-su din Ucraina mai aminteste cineva? Dezastrele provocate de blm și antifa în marile orase americane, inclusiv în Washington, le mai investighează cineva? Incitările la răscoală ale lui Pelosi și altor democrati nu deranjează pe nimeni? Coruptia si reaua voință a democratilor sunt atât de mari încât nu-l mai vad vinovat decat pe Trump. Si bineînteles că presa aservită globalistilor le tine isonul. Rusine!
    • +5 (21 voturi)    
     Tramp (Duminică, 14 februarie 2021, 15:09)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui MAGA

     Esti un pic intarziat... Procesele de "coruptie" s-au terminat dupa ce toata lumea a aflat ca tradatorul de la Casa Alba santaja Ucraina ca sa falsifice informatiile despre Biden Jr.
   • -5 (21 voturi)    
    au urmat instructiunile? (Duminică, 14 februarie 2021, 14:08)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui ..13

    Nu crezi ca asta trebuie dovedit/demonstrat? care au fost instructiunile exacte, cum au fost transmise? etc.
    O curte cu jurati e ceva cu totul deosebit de o judecata politica ca aia din Congres.
    • +5 (13 voturi)    
     Corect (Duminică, 14 februarie 2021, 15:16)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

     De aceea ieri s-a cerut audierea martorilor, dar senatorii au votat impotriva.
     Democratia moare in SUA, incet dar sigur.
   • -5 (17 voturi)    
    Nu cred (Duminică, 14 februarie 2021, 18:18)

    strungarul [utilizator] i-a raspuns lui ..13

    Nu cred ca mai poate conta orice calomnie marunta, Trump va candida din nou si va castiga
  • +6 (22 voturi)    
   Calatori in lumea iluziei... (Duminică, 14 februarie 2021, 13:23)

   contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui strungarul

   Traim într-o lume bolnava, imorală, laşă, cupidă şi nepăsătoare la suferinţa celuilalt.
   Titrul articolului, "Ce urmează acum ?", este impropriu ; nu urmează nimic. Totul se continuă, într-un marş suicidar, către un viitor sumbru, către o lume distopică, aşa cum apare ea, din când în când, într-o mişcare ciclică, în astă lume imatură, dotată cu o inteligenţă nefolosita.
   Nu Trump este problema.
   Problema este existenţa celor 70 de milioane de votanţi statunieni ai fake-ului, ai furtunii narcisice manipulatoare, ai sociopatiei distrugătoare de valori umane cu greu câştigate…
   Problemele noastre sunt celelalte, alte sute de milioane, care, debusolate şi ignorante, confundă piramida valorilor umane cu sărbătoarea firimiturilor obţinute de la masa efemerului aflat la putere.
   "Locomotivele" iluziei se dau de ceasul morţii să ne convingă de dreptul lor "democratic" de a ne conduce către dezastrul auto-distrugerii. Se dau cu mirul ipocriziei pe cap, plăngăndu-si cu lacrimi de crocodil laşitatea hidoasă a firii lor şovăielnice. Atunci când vinovăţia le ameninţă adevărata faţă, vor să fie iertaţi de cei pe care-i înşeală, netrebnic, în fiecare zi. Cenuşa le-ar murdări costumul Boss furat din moştenirea noastra, aşa că soluţia este constituirea "clanurilor" mafiote ale furtului organizat, ale imoralităţii si mediocrităţii impărtăşite. Clanurile construiesc cetăţi ce-i apără de justiţia umană şi de privirea scrutătoare a adevărului. Despuiaţi de foiţa subţire a prefacerii viclene, sufletul lor, fărămiţat şi hidos, iese la iveală. Dar noi suntem orbi şi la fel de bolnavi ca şi ei. Nu contează minciuna atâta timp cât ne îmbălsămează fricile noastre inculte si indolente cu drogurile iluziei.
   Ne căutăm "dreptatea" în idoli de lut, în minciunile pe care ni le recităm în fiecare seară, la culcare. Ne îmbatăm în fiecare zi cu iluzii deşertăciunii schimonosite, alcoolici ai disimulării înfricoşate, sperjuri complici ai macelului a ceea ce-am putea fi.
   Restul este gargară politică...
   • -5 (13 voturi)    
    felicitari (Duminică, 14 februarie 2021, 18:22)

    strungarul [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    Apreciez aceasta analiza elaborata, actorii insa se pregatesc cu mult mai multa grije pentru urmatoarea stagiune. Trump va candida si va castiga.
    • 0 (0 voturi)    
     ... (Luni, 15 februarie 2021, 21:32)

     prio [utilizator] i-a raspuns lui strungarul

     Bine profetule , daca tu te simti bine ... pot sa fiu deacord cu tine ,dar as fi fatarnic .
   • 0 (0 voturi)    
    ... (Luni, 15 februarie 2021, 19:53)

    prio [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    Sa stii ca ti-am copiat expunerea ( exprima cruda realitate ) si am sa o dau mai departe cu referire la pseudonimul folosit
    Respect !!
 • -18 (40 voturi)    
  PROBLEMA (Duminică, 14 februarie 2021, 7:43)

  mongolul [utilizator]

  nu este ce vor face republicanii (personal, cred ca viitorul candidat al republicanilor va fi M.Pence);
  problema este de ce Senatul, majoritar democrat, nu l-a condamnat;
  aici sa va vad, stimabililor.....
  In rest, se vinde pielea ursului din padure. O sa fie vara si la vara cald.....
  • +14 (24 voturi)    
   well... (Duminică, 14 februarie 2021, 8:33)

   vh [utilizator] i-a raspuns lui mongolul

   pentru ca senatul nu e majoritar democrat :)
  • +24 (28 voturi)    
   problema este de ce Senatul, majoritar democrat, n (Duminică, 14 februarie 2021, 8:48)

   Epo [utilizator] i-a raspuns lui mongolul

   ....simplu stimabilule,era nevoie de 2/3 alesi nu de majoritate simpla
  • +9 (29 voturi)    
   Trebuia majoritate de 2 treimi ca sa-l condamne (Duminică, 14 februarie 2021, 9:38)

   jam.jam [utilizator] i-a raspuns lui mongolul

   Republicanii lasi au pus interesul personal mai presus de Constitutie. Acum sunt oficial un cult de extremisti care urasc democratia.
   • -5 (23 voturi)    
    Trump (Duminică, 14 februarie 2021, 11:59)

    MAGA [utilizator] i-a raspuns lui jam.jam

    Bravo Trump! Adevărul va ieși la iveală in cele din urmă! MAGA!
    • +6 (24 voturi)    
     Trump la puscarie (Duminică, 14 februarie 2021, 12:40)

     helvig [utilizator] i-a raspuns lui MAGA

     Bravo.
  • +13 (29 voturi)    
   ... (Duminică, 14 februarie 2021, 10:00)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui mongolul

   Cred ca nu ai citit tot articolul.Pentru a-l condamna trebuiau sa voteze "pentru" 67 de senatori ,dar au votat numai 57restul de 43 au foast impotriva. Ce nu intelegi? Deci exact cum s-a intimplat de nenumarate ori la noi cind PSD a facut scut impotriva infractorilor.
   • -3 (17 voturi)    
    Comparati de r- at (Duminică, 14 februarie 2021, 14:13)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui prio

    Parlamentul psd-ist poate face scut doar cata vreme parlamentarul e in functie. Dupa ce paraseste Parlamentul, vezi cazul Tariceanu, salut, e la mana Justitiei.
    Ai inteles? esti in functie te "judeca" Parlamentul, nu mai esti, te judeca Justitia.
    Republicanii nu aveau ce vota cate vreme nu era jurisdictia lor. Daca democratii vor sa demonstreze ceva sa il urmareasca pe Trump ca pe orice cetatean in Justitie, nu mai au nici-o piedica.
    • +4 (10 voturi)    
     ... (Duminică, 14 februarie 2021, 19:56)

     prio [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

     Atunci ce s-a votat acum in Congresul american??
    • +6 (8 voturi)    
     amice stai linistit (Duminică, 14 februarie 2021, 20:19)

     sile1 [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

     Pe Trump il asteapta 4 (patru ) actiuni in Justitie,la nivel statal cat si federal, pentru:

     -fraude bancare si evaziune fiscale

     -comportament sexual necorespunzator si viol asupra a trei femei

     - incercare de corupere a unui inalt oficial guvernamental atunci cand i-a cerut acestuia sa "marsaveasca" 11870 de voturi in favoarea sa la renumararea voturilor din Georgia

     -a raspunde acuzatiei nepoatei sale,Mary Trump,care il acuza ca a inselat-o in privinta mostenirii sale si-i cere 500.000 de dolari daune.

     Toate astea ii pun serios in primejdie credibilitatea astfel incat viitorul lui politic este total compromis daca vreuna dintre acuzatii se dovedeste reala si e condamnat .

     Asa ca ai putintica rabdare sa vedem ce zice justitia americana.

     Cei care vor sa aiba confirmarea celor spuse de mine n-au decat sa urmareasca pe Youtube

     : -What legal battles does Donal Trump still face !

     stirea venind de la Deutsche Welle.
   • -5 (5 voturi)    
    MULTUMESC! (Luni, 15 februarie 2021, 7:54)

    mongolul [utilizator] i-a raspuns lui prio

    m-ati lamurit ce se intimpla; explicati dobitocilor care mi-au dat cu minus, ca la o intrebare trebuie raspuns clar, inteligibil, la subiect; nu timpeniile lor; te si intrebi ce fel de democratie vor si apara astia ,daca nu te lasa nici macar sa intrebi.
    In ce priveste candidatul republican la alegerile vitoare (NB nu viitorul presedinte; este un pronostic doar pentru republicani, in nominalizarea interna a partidului) , continui sa cred ca va fi M. Pence. Pentru ca a dat dovada de verticalitate. Nu s-a lasat intimidat nici de Trump, nici de democrati. A respectat legea. Este un exemplu si factor de stabiltate si legalitate, intr-o periada in care subiectivismul abunda. Si subiectivismul la politicieni e otrava curata. Indiferent din ce parte vine.
    Pe de alta parte si Trump are o virsta... Peste 4 ani...
    In fine, vom vedea, cine va apuca alegerile viitoare.
    Mutumesc pentru raspuns, dar asta redeschide o mai veche problema ridicata intr-o postare anterioara: de ce au facut democratii circul asta, daca eficienta e 0 si se banuia de la inceput ca nu vor obtine nimic. Mai ales ca Trump parasea functia, la data la care ei faceau demersurile pentru "judecarea" lui... Pe acest subiect trebuia sa se focalizeze articolul, nu pe ce va fi (probabil) in rindul republicanilor.
 • +2 (36 voturi)    
  ERA DE ASTPTAT. (Duminică, 14 februarie 2021, 8:08)

  George1000 [utilizator]

  ERA DE ASTPTAT. OARE CAT O FI PLATIT TRUMP MITA JUDECATRILOR? CA BANI ARE DESTUI.
  • +4 (30 voturi)    
   Care judecatori? A fost vot politic, nu judecata (Duminică, 14 februarie 2021, 10:27)

   Ioan.Toma [utilizator] i-a raspuns lui George1000

   Prietenii lui republicani din Senat au votat sa nu-l dea pe Oranjgutan pe mana justitiei. La fel cum pesedistii aparau imunitatea parlamentara a liderilor lor corupti: Nastase, Dan Nica etc.

   La o judecata sunt avocati, martori, judecatori sau jurati. Unde ai vazut ceva din toate acestea?
  • -4 (24 voturi)    
   Noooo , asa ceva nu " ezicsta " ! (Duminică, 14 februarie 2021, 11:35)

   muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui George1000

   Cum sa dea mita cand "democratii" stateau pe ei cu ochii ca pe butelie ! mai sunt si oameni care au inteles pericolul revenirii comunistilor si al neomarxistilor ! peste 4 ani ,TRUMP va fi ales cu 75 % ! Adevaratii patrioti vor vota masiv cu Trump , sa nu mai fie fraudate alegerile ! si atunci Trump v-a sterge cu ei pe jos si le v-a da palme peste ochi , cum a primit catzu la bruxelles !
  • -4 (18 voturi)    
   Care judecatori frans? (Duminică, 14 februarie 2021, 14:16)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui George1000

   Confuzie totala la anti-trumpi.
 • +10 (38 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 14 februarie 2021, 9:20)

  [anonim]

 • -7 (33 voturi)    
  Urmeaza anii 2022 si 2024 ! (Duminică, 14 februarie 2021, 10:10)

  Cugetator [utilizator]

  Acest proces ilegal,inutil si rusinos s-a incheiat . Vor fi alegeri in 2022 si 2024 ,cand rezultatele economice dezastroase ale masurilor lui Biden, se vor vedea ,iar in politica externa SUA isi va rani adevaratii prieteni ,spre bucuria dusmanilor si adversarilor ei. Sa speram ca se va termina nefasta pandemie si va disparea pretextul voturilor fantoma prin posta !
  • +1 (7 voturi)    
   ... (Duminică, 14 februarie 2021, 19:55)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui Cugetator

   mai frate sunt numai profeti in tabara Trombonistilor
 • +10 (28 voturi)    
  cand lasi infractorii liberi (Duminică, 14 februarie 2021, 10:30)

  serghei21 [utilizator]

  ii indemni de fapt la recidiva.
  • -6 (36 voturi)    
   Stanga l-a "condamnat" pe Trump inca din 2016 (Duminică, 14 februarie 2021, 13:45)

   animatron [utilizator] i-a raspuns lui serghei21

   Nu are nici o importanta pentru extremistii adepti ai lui Marx si ai ordinii sociale chineze daca a existat macar o singura dovada in vreun proces real care sa justifice acuzatiile prostesti de "rasism" sau "suprematism".

   Avocatul presedintelui Trump la "procesul" stalinist din Senat a demonstrat cu probe video felul in care acuzatorii de stanga au taiat filmarea exact in momentele cand Trump facea apel la manifestatie pasnica sau cand condamna foarte clar, de doua ori in fata ziaristilor, violentele dintre neonazisti si Antifa.

   Asa a fost toata presedintia lui Trump prezentata deformat in presa oligarhiei globaliste, cu minciuni grosolane, cu "bilanturi" facute pe coltul biroului de ziarul lui Bezos, cu cenzura pe fata, fara rusine, ca in fosta URSS.

   Se urmareste activ, violent, defaimarea, denigrarea, injurierea publica, a oricui are "indrazneala" sa se opuna distrugerii Occidentului ca centru de civilizatie a lumii, ca leagan al tuturor sistemelor economice, financiare, sociale, filosofice, sociale, tehnologice, folosite acum pe planeta (inclusiv prin furturile Chinei).

   "Marea resetare", asa o numesc adeptii globalismului, spre o lume in care nu veti avea dreptul la proprietate, nu veti avea dreptul la exprimare libera, veti fi controlat pe retele sociale, pe mesaje private, in spatiul public, veti fi obligat la comportamente aprobate ideologic.

   Un regim totalitar care va va obliga sa "dovediti" tot timpul ca va supuneti ideologiei dominante (corectitudine politica, woke, cancel culture si alte barbarii de genul asta).

   Vi se va repeta zilnic ca asta e "democratia", ca e singura posibila (nu veti avea dreptul la critica sistemului), ca orice altfel de gandire e "fascista".

   Lupta impotriva acestei stangi este lupta impotriva totalitarismului.

   Este o datorie, pentru ca va aparati libertatea de cei care va vor inrobiti la corporatii, inrobiti la diktat ideologic, sclavii consumerismului platiti cu "divertisment" (controlat si el, ca Netflix).
   • -4 (18 voturi)    
    domnule, (Duminică, 14 februarie 2021, 15:35)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui animatron

    sunteti optimist, ce spuneti dv. nu sunt viziuni, previziuni, sau ghicit in cafea.
    se intampla acum.
    cenzura pe twitter si fb, si chiar pe hn, sunt in floare.
    propaganda lucreaza de vreo treij' de ani, la greu.
    a ajuns de i'ar face invidiosi chiar si pe goebels si ilya ehrenburg.
    coloanele a patra si a cincea, blm si antifa, sparg ordinea veche de nu va mai ramane piatra pe piatra.
    lupta pt resetare a inceput in sua odata cu bush al batran, fost director cia si ambasador in china (!). a continuat cu billy liar, umezitorul de trabuce, cu bush jr, aka dubyea, a culminat cu o'banana, cel ce se vindea ca negru oprimat, desi era fiul unui afrikan, fara niciun stramos sclav si al unei americance excentrice si bogate, marzisti amandoi, crescut in puf si la scoli scumpe.
    fatzarnicie, minciuna....
    in afara de bushi, cu oarece avere inainte sa ajunga la casa alba, clintonii si o'bananezii au fost advocati parliti, cu averea in jurul a catorva zeci de mii de dolari. azi sunt fericiti milionari, cu zeci de milioane in conturi. se numeste para indarat, pe dumbovita.
    cam asta este.
    bide' le da euforia si speranta ca au invins definitiv. adica nu numai bide', dar si amicul sau, imparatul de la bashing, marel xi.
    sunt trei forte care imping inainte, tot inainte: neomarxistii care vor implirea scripturii lui marx, proletariat mondial si revolutie mondiala, pt. a instaura socialismul, marea finanta care vrea desfifintarea constrangerilor puse de statele nationale si kabala, pregatira venirii lui messia. adevaratul messia, al lor.
    greu sa mai faci fatza.
    • -4 (6 voturi)    
     proletariatu s-a cam dus (Luni, 15 februarie 2021, 8:05)

     mongolul [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     a fost inlocuit de roboti si "gulerele albe";
     fierul de lance al "stingii", acum, nu mai e proletariatul; au devenit femeile, handicapatii, cei de culoare. "Lupta pentru pace" a fost inlocuita de "lupta pentru un mediu curat".
     Si nici "stinga" nu mai e stinga. Bancherii rosii au ocupat segmentul si l-au intors, in favoarea lor. Sunt doar lupi in blana de oaie, care au cumparat beizadelele liderilor rosii si ii pun sa traga pentru ei. Socialism de caviar, cumparat de cei cu bani. Si nobilime rosie...
     Sa nu credeti ca in viitor, proprietatea comuna va reveni. Proprietatea lor va deveni atotstapinitoare. Doar a lor, nu a statelor.....
  • -2 (22 voturi)    
   mda (Duminică, 14 februarie 2021, 13:46)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui serghei21

   trebuiau prinsi si bagati la gherla inca de cand ardeau magazine, masini si daramau statui.
   ai dreptate uite un' s'a ajuns. si vor sta in ceafa astora de taman luara puterea, sa obtina tot ce vrea muschiul lor. iar primarii si gubernatorii demokkati vor cere taiera finantarii politiei si dezmembrarea ei antifosii vor face politia, dupa muschiul lor.
   atunci nu va mai ramanea piatra pe piatra. asta a fost numai o repetitie. lectia, asa zisa insurectie, a fost pt. toti politrucienii, de ambele culori, elefant sau magar. sa stie ce'i asteapta daca nu respecta blm, antifa si pe papusarii lor.
 • -6 (34 voturi)    
  prabusirea (Duminică, 14 februarie 2021, 11:00)

  nash pandelica [utilizator]

  aia urmeaza. caci demokkatii marxisti nu vor putea revigora economia, pe principiilul sa dai tuturo mainilor intinse. blm se va intoarce impotriva lor, daca nu le vor da, nul le vor umple buzunarile.
  statele republicane vor fi sub presiunea unor ...refugiati economici din nord, inspre est si dinspre vest. adica, dinspre statele demokkate, condamnate sa sporeasca pomenile. deja dinspre cacafornia spre texas s'a facut poteca batatorita..
  statele domikkate vor trebui sa mareasca taxele, si vor alunga afacerile, in special pe cele mici si mijlocii, are sunt majoritatea angajatorilor. astea se vor muta spre sud. alde cuomo si mafiotii sai vor trebui sa ceara la guvernul federal, iar federalii sa mareasca si ei taxele federale.
  de fapt, nimic nou, asa s'a intamplat de fiecare data cand au ajuns demokkatii la guvernare.
  de aia si dau drumul la imigrare, caci de la a treia, si chiar de la a doua generatie, imigrantii se pun pe treaba, se desteapta, nu mai pot fi pacaliti. daca ar inchide granitele timp de douazeci de ani, pd american ar ramne fara sustinatori :-))
  n'ar mai avea de un' sa ia o kamala.
  • +6 (30 voturi)    
   Esti beat? (Duminică, 14 februarie 2021, 11:54)

   boink [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Sau doar esti dupa o sedinta intensa de pupat icoana lui Trump?
  • +3 (23 voturi)    
   Esti beat? (Duminică, 14 februarie 2021, 11:54)

   boink [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Sau doar esti dupa o sedinta intensa de pupat icoana lui Trump?
  • +1 (19 voturi)    
   Esti beat? (Duminică, 14 februarie 2021, 11:54)

   boink [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Sau doar esti dupa o sedinta intensa de pupat icoana lui Trump?
  • +1 (23 voturi)    
   Esti beat? (Duminică, 14 februarie 2021, 11:54)

   boink [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Sau doar esti dupa o sedinta intensa de pupat icoana lui Trump?
   • -3 (23 voturi)    
    baaaa, da manios mai esti ! (Duminică, 14 februarie 2021, 13:49)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui boink

    rosu de furie, te uitasi cu mana pe boton. :-))
  • -3 (17 voturi)    
   Avantul Prabusirea- cooperativa (Duminică, 14 februarie 2021, 14:35)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Democrat-socialista.
   Ma intreb retoric de cate ori trebuie sa mai esueze ideile utopice ale socialismului ca oamenii sa le abandoneze. Cand nu e lupta de clasa trecem la lupta de rasa, apoi la lupta de gen sau toate la un loc. O sa fie funny.
  • +4 (8 voturi)    
   ... (Duminică, 14 februarie 2021, 19:58)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   sigur ai luat ceva la masea
 • -4 (28 voturi)    
  Trump a fost achitat (Duminică, 14 februarie 2021, 11:13)

  MAGA [utilizator]

  După ce timp de 4 ani, moda impusă de globaliști si de media internațională, inclusiv cea românească, a fost critica la tot ceea ce a făcut sau a vrut să facă Trump, incet încet iese la iveală adevărul. Singura vinovăție a lui Trump este că e bogat ( îmbogățit prin forte proprii, nu prin stat degeaba cu zecile de ani în congresul SUA, ca Pelosi, Biden sau Clinton ), și că e patriot. Atât. Dar lucrul acesta nu convine globalistilor corupți, lacomi de putere și de avere ( pentru care tot ce au făcut blm și antifa timp de luni de zile nu au însemnat nimic, dar ceea ce s-a-ntâmplat la Capitoliu a fost ”lovitură de stat” ). Bravo Trump. Până la urmă, TOT adevărul va ieși la iveală, și vei rămâne în istorie ca unul dintre cei mai buni, corecți și patrioți președinți ai Americii. MAGA
  • +3 (7 voturi)    
   ... (Duminică, 14 februarie 2021, 20:00)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui MAGA

   tocmai ce s-a spus ca votul asta a fost fara rost pt ca Funk nu mai este in functie si trebuia sa-l judece justitia. Ha Ha
 • -4 (24 voturi)    
  mare om ! (Duminică, 14 februarie 2021, 11:29)

  muscha mbanana [utilizator]

  Mare om , mare caracter , vrea sa scape America de neomarxisti si prostituati , de emigranti si cei care stau cu mana intinsa , desi au putere fizica sa mute muntii din loc , cel mai maret presedinte din lume , al tuturor timpurilor , singurul care a inteles ca ne paste pericolul revenirii comunistilor ! Biden e un batran senil , care dupa un an ,doi , v-a ceda postul lui Kamala Harris ! asta a fost toata manevra democratilor , daca o punea din prima pe ea , nu o vota nici familia ei !
  • +3 (9 voturi)    
   ... (Duminică, 14 februarie 2021, 20:02)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui muscha mbanana

   mai sa fie toti sunteti profeti astia care pupati Oranjutanu
 • -6 (28 voturi)    
  bravo , TRUMP ! (Duminică, 14 februarie 2021, 11:40)

  muscha mbanana [utilizator]

  Sa tinem pumnii pentru TRUMP , sa castige viitoarele alegeri , You have america !
  • +4 (8 voturi)    
   ... (Duminică, 14 februarie 2021, 20:02)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui muscha mbanana

   Bravo Trump acu ai destula Carne de tun
 • +6 (22 voturi)    
  Votul a fost politic (Duminică, 14 februarie 2021, 12:04)

  qbic [utilizator]

  Practic e ca si cum ai cere PSD sa se dezica de Iliescu. Va fi anchetat de procurori si condamnat de Justitie.
  2024, 20 for corruption, 24 for treason!
  • -4 (26 voturi)    
   hehe, d-abia astept faza cu procurorii (Duminică, 14 februarie 2021, 14:42)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui qbic

   Aia o sa fie distractiva rau de tot, nu desenele animate prezentate de democrati in Senat.
   PS -daca esti asa de sigur ca Trump va primi 20 de ani pot sa te intreb de ce a fost nevoie de tot circul asta care cel mult i-ar fi barat candidatura peste 4 ani?
   Sau va e frica ca Trump ar fi fost ales Presedinte direct din spatele gratiilor?
   • +6 (14 voturi)    
    ... (Duminică, 14 februarie 2021, 20:04)

    prio [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    S-ar putea sa ia 20 de ani pt ca are 5 compatrioti ucisi de indemnurile sala
 • -7 (7 voturi)    
  totusi, e de remarcat (Luni, 15 februarie 2021, 8:09)

  mongolul [utilizator]

  faptul ca televiziunile noastre (nu stiu la altii) au transmis numai punctul de vedere al democratilr, la "judecata" din Senat. Nimic din ce a zis avocatul lui Trump. (daca nu a insel, la ProTv s-au dat cateva scurte, f. scurte, imagini din depozitia avocatului, fara comentarii.)
 • -5 (7 voturi)    
  greseala de fond: (Luni, 15 februarie 2021, 10:58)

  mongolul [utilizator]

  -butonul de minus trebuie desfiintat;
  -sau lasat, dar fara stergerea comentariilor notate cu minus;
  -in actualul mod (pastrarea butnului SI stergerea comentariilor), avem de-a face cu o cenzura; practic, se incalca libertatile constitutionale prevazute de toate tarile civilizate; dreptul la cuvint devine este suprimat, cu actualele reguli; retelele de socializare de pe internet sunt o batjocura pe fata a drepturilor constitutionale;si organizata de doar cativa indivizi...
  -poate ca ar trebui si aratat cine voteaza cu minus si cine cu plus; sa stim si noi, care sunt "cenzorii"; ca stim ce hram poarta, dar asta e alta poveste.
  • 0 (0 voturi)    
   ... (Luni, 15 februarie 2021, 19:42)

   prio [utilizator] i-a raspuns lui mongolul

   Cita ura poti avea in tine!!
 • -5 (7 voturi)    
  in concluzie: (Luni, 15 februarie 2021, 11:02)

  mongolul [utilizator]

  bai, astia cu voturile negative: nu va mai cacati pe voi, ca Rusia si China nu respecta drepturile omului si vor retele de internet separate; voi faceti la fel si nimeni nu are loc de voi; ar trebui sa constientizati efectul mirlaniei voastre!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by