Miliardarul sud-african Elon Musk a anunțat sâmbătă că scrie o carte despre Tesla și SpaceX, cele mai mari companii ale sale, relateză Business Insider.

Elon Musk, CEO-ul TeslaFoto: youtube.com

„E timpul pentru a spune povestea Tesla și SpaceX”, a scris Musk pe Twitter. „A Pământului și a Marte”, a adăugat acesta într-o a doua postare. „Lecțiile învățate”, a adăugat antreprenorul.

Mulți dintre cei 46 de milioane de urmăritori ai săi de pe platforma social media au început să speculeze cu privire la ce a vrut acesta să spună iar când unul dintre ei l-a întrebat dacă asta înseamnă că scrie o carte Musk a răspuns că „Da”.

Un alt utilizator i-a sugerat miliardarului lansarea unui podcast regulat, similar cu interviul avut în 31 ianuarie cu CEO-ul Robinhood, Vlad Teney.

Musk a notat însă pe Twitter că un podcast „nu este așa de ușor” și că ar trebui să revizuiască notițe vechi, emailuri, mesaje din „două decenii de muncă intensă”.

Miliardarul afirmase și în 2019 că scrie o carte, spunând atunci că povestea începutului carierei sale „ar putea merita o carte într-o zi” însă că scrierea acesteia i-ar răpi din timpul dedicat SpaceX și Neuralink, compania sa din domeniul neurotehnologiei.

Citește și: