Ducesa de Sussex a ripostat după ce au apărut informații în presă potrivit cărora și-ar fi modificat numele de pe certificatul de naștere al fiului ei, relatează Business Insider.

Meghan MarkleFoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Un purtător de cuvânt al lui Meghan Markle a condamnat ferm relatările „jignitoare” potrivit căreia ducesa și-ar fi înlăturat cele două prenume „Rachel” și „Meghan” de pe document la o lună după nașterea prințului Archie în mai 2019.

Tabloidul britanic The Sun a scris sâmbătă că numele „Rachel Meghan” au fost înlăturate pentru a lăsa doar „Altețea sa regală, Ducesa de Sussex”.

Purtătorul de cuvânt al ducesei a declarat însă că decizia de înlăturare a numelor a aparținut însă Palatului Buckingham și nu actriței.

„Schimbarea de nume în documentele publice din 2019 a fost dictată de Palat, după cum a fost confirmat de înalți oficiali ai acestuia. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan și nici de Ducele de Sussex (n.r. prințul Harry)”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Motivele pentru care Palatul Buckingham a realizat modificările nu sunt clare însă Robert Jobson, corespondentul Evening Standard pentru subiecte legate de familia regală, afirmă că ar fi vorba despre o „practică normală”.

„Titlul lui Meghan este HRH Ducesa de Sussex și prin urmare acesta este numele ei”, afirmă Jobson.

Palatul Buckingham nu a dat curs solicitării Insider pentru comentarii.

Citește și: