Imagini cu un camion al unei firme de mutări, parcat la una din intrările Casei Albe, au devenit virale pe reţelele de socializare, internauţii sărbătorind ceea ce ei au numit începutul plecării lui Donald Trump.

ScreenshotFoto: Hotnews

Fotografia și înregistrarea video publicată de The Hill prezintă un grup de lucrători ai firmei descărcând paleţi cu lăzi goale la una din intrările în Casa Albă.

Imginile au suscitat comentarii pe Twitter de genul "am aşteptat patru ani să vedem asta", "ce privelişte frumoasă", sau "în sfârşit se întâmplă!", relatează EFE citată de Agerpres.

Cu doar câteva zile înainte ca preşedintele să-i predea ştafeta succesorului său, Joe Biden, la 20 ianuarie, majoritatea comentariilor celebrează iminenta plecare de la Casa Albă a lui Donald Trump şi familiei sale care se va muta, după cât se pare, în Florida.

Potrivit Departamentului de Stat, cel încă preşedinte al ţării va sta în noaptea de 19 ianuarie, de dinaintea învestirii lui Joe Biden, la Blair House, o reşedinţă din apropierea Casei Albe ce găzduieşte şefi de stat veniţi în vizite oficiale la Washington.